Opsæt Mesh Node Wifi 5

Mesh Node WiFi 5Skift valg

Sådan gør du

1. Hent YouSee Mit Internet-appen.
    Du finder den der, hvor du normalt henter apps.

2. Log ind i appen med dit YouSee Login.
    Hvis du ikke har et login, opretter du det bare i appen.

3. Følg guiden i appen – uanset om det er din første Mesh Node, eller en ekstra, du er ved at installere.

• Du kan bruge din mail, dit telefonnummer eller MitID til at finde dit glemte login.

• Tryk på Glemt kode eller brugernavn for at ændre din adgangskode eller genfinde dit login.

Glemt kode eller brugernavn
Sådan finder du dit brugernavn eller adgangskode1

Før du går i gang:
Sørg for, at din node er max 2 meter fra routeren.
Og bare rolig, du kan flytte den igen, når den er koblet til dit netværk.

1. Sæt strøm til din node og tænd den.
    Vent 3 minutter.

2. Hold knappen med de to pile kort inde på din router. Og gør det samme på din node.
    Afvent, at lampen på din node lyser grønt. Det tager cirka 5 minutter.

3. Nu er din nye node klar.
    Du kan koble den fra strømstikket og sætte den et nyt sted. Dog max 12 meter fra routeren – eller en anden node.