Kom godt i gang med Mit Internet-appen

Mit Internet-appen er tilgængelig, hvis du har en:
Sagemcom Router F@st3890 V2 og V3, Wi-Fi Router D6 eller en WiFi Mesh-løsning.

Når du skal i gang med Mit Internet-appen, står vi klar på sidelinjen til at hjælpe dig. Her finder du alt, hvad du skal bruge til at komme godt fra start.

Hent appen

1. Inden du henter appen, så skal din router være installeret.

Hent hjælp i vores opsætningsguider

1. Download YouSee Mit Internet-appen.
    Du henter den, hvor du normalt henter apps.

1. Når appen er downloadet til din telefon, er du klar til at logge på med dit YouSee login.

Nu er du i gang med appen – kom videre med at oprette profiler til alle familiemedlemmer.

Hjalp denne side dig?