Hvordan installerer jeg YouSee Sikkerhedspakken?

Installer YouSee SikkerhedspakkeSkift valg

OBS: Denne guide er til dig, som har købt YouSee Sikkerhedspakken efter 11.06.2017.

Inden du installerer YouSee Sikkerhedspakke

For at bruge sikkerhedspakken skal din enhed have adgang til internettet, så du kan logge ind for at validere dit abonnement. Du skal også kunne modtage opdateringer til sikkerhedspakken via internettet.

Tjek de seneste systemkrave her.

Installér YouSee Sikkerhedspakke via Velkomstmail

1. Åbn den Velkomstmail du har fået fra os.

2. Tryk Installér nu.

3. Følg vejledningen på skærmen.

YouSee Sikkerhedspakken registrerer selv, hvilken type enhed du er på, og sørger for, at du får installeret den version, der passer til din computer, mobil eller tablet.

Sikkerhedspakken er klar til brug så snart installationen er færdig.

Bemærk, at du på en PC eller Mac bliver bedt om at hente YouSee Sikkerhedspakke ned på din computer. Når YouSee Sikkerhedspakke er gemt, skal du åbne filen for at starte installationen.

Installér YouSee Sikkerhedspakke via Mit YouSee

1. For at komme i gang med at installere din sikkerhedspakke, skal du starte med at logge ind på Mit YouSee her.

Hvis du ikke kan huske din adgangskode, kan du få hjælp til at få tilsendt en ny adgangskode her.

1. Tryk på Tilføj enhed for at tilknytte den enhed, du ønsker at installere sikkerhedspakken på.

1. Du får nu muligheden for at vælge, om du vil installere sikkerhedspakken på din egen enhed eller på en af dine børns enheder.

Tryk derefter på Fortsæt.

YouSee Sikkerhedspakken giver dig mulighed for at få beskytte dig selv og dine nærmeste. Du kan derfor give en licens videre til eksempelvis et familiemedlem eller en ven når du vælger Min Enhed.

YouSee Sikkerhedspakke giver dig forældrekontrol, så du kan sikre, at dine børn er godt beskyttet mod skadeligt eller upassende online-indhold.
Læs mere om Familieregler

1. Vælg hvilken enhed du ønsker at installere sikkerhedspakken på og tryk Fortsæt.

1. Du indtaster nu e-mailadressen eller telefonnummeret til den enhed, der skal beskyttes. Derefter vil der blive sendt et aktiveringslink, som skal åbne på den enhed, som du ønsker at beskytte.

OBS. Vælger du at installere sikkerhedspakken på din mobil eller tablet vil aktiveringslinket føre dig videre til enten App Store eller Google Play, hvor du kan hente sikkerhedspakken ned til din enhed.

1. Følg vejledningen på skærmen.

Når installationen er færdig, så kan du bruge din sikkerhedspakke.

Vi anbefaler, at du starter med at køre en virusscan ligeså snart du har installeret programmet.

Bemærk, er den beskyttede enhed en mobil eller tablet, så skal man benytte Sikkerhedspakkens indbyggede browser for at være beskyttet.