Glemt netværksnavn og kode til mobilt internet

Inden du nulstiller din router, så tjek at du har skrevet koden helt rigtigt
– har du fx byttet rundt på "o" og "0" eller på store og små bogstaver?

Har du glemt dit netværksnavn (SSID) eller adgangskode (WIFI Key), kan du altid finde det på klistermærket på din router.

Hvis du selv har ændret adgangskoden til din router, har vi desværre ikke mulighed for at oplyse eller ændre adgangskoden for dig. Derfor skal du nulstille din router:

1. Find knappen ”reset” på din router.

2. Hold ”reset”-knappen inde i 10 sekunder.
    Brug en spids genstand - fx en hårnål, en blyant eller en nål.

3. Adgangskoden er nu gendannet til den oprindelige kode, som står på din routers klistermærke.