Google-konto og YouSee Streamer

Når du starter din YouSee Streamer første gang, bliver du opfordret til at logge ind med en Google-konto.

Det er frivilligt, om du vil logge ind med en Google-konto

Der er en række fordele ved at logge ind med en Google-konto. Og der er også funktioner på YouSee Streamer, du kun kan bruge, når du har en Google-konto.

• Let konfiguration: Når du opretter en Google-konto og forbinder den til din YouSee Streamer, bliver opsætningen og konfigurationen lettere. Du kan hurtigt logge ind på din Google-konto og synkronisere dine indstillinger og præferencer med din enhed.

• Adgang til streamingtjenester: Med en Google-konto får du nem adgang til en bred vifte af streamingtjenester og apps via Google Play Butik. Du kan downloade og installere dine yndlingsapps til streaming af film, serier, musik og meget mere.

• Stemmeassistent og stemmestyring: Med din Google-konto kan du bruge Google Assistent til at styre din YouSee Streamer ved hjælp af stemmekommandoer. Du kan søge efter indhold, justere lydstyrken, styre afspilningen og meget mere ved blot at tale til din fjernbetjening.

• Sikkerhed og privatliv: En Google-konto giver dig mulighed for at administrere sikkerhedsindstillinger og personlige oplysninger. Du kan aktivere totrinsbekræftelse for øget sikkerhed og have kontrol over, hvilke data der deles med Google.

• Let genoprettelse: Hvis du nogensinde skulle miste adgangen til din YouSee Streamer eller købe en ny enhed, kan du nemt gendanne dine indstillinger og apps ved at logge ind på din Google-konto.

• Fremtidige opdateringer og funktioner: Med din Google-konto kan du drage fordel af fremtidige opdateringer og nye funktioner, som Google muligvis udgiver til styresystemet på YouSee Streamer.

Du kan læse mere om Google-konto og oprette en helt gratis her.