Lydprofiler på YouSee Audio

Lydprofiler på YouSee AudioSkift valg

Lydprofiler på YouSee Audio

Hver app på YouSee Audio har en forhåndsvalgt lydprofil. Når du skifter imellem apps, så skifter lydprofilerne automatisk, så du får den bedste lyd til din app.

Du kan også selv bestemme, hvilken lydprofil du vil bruge.

1. Start den udsendelse, film, serie eller musik du ønsker.

1. Hold derefter lydløs-knappen på fjernbetjeningen nede, indtil en menu kommer frem på skærmen.

fjernbetjening ubeskåret m baggrund 2
  1. Vælg den profil, du ønsker.

Lydprofiler tv og film

YouSee Audio har fire standardprofiler:

• Tv & film – Designet til at holde konstant lydstyrke uanset type af indhold, samt en fyldig og omsluttende lyd med dialog forbedring.

• Musik – Denne profil tager højde for lyden i forskellige musikgenrer, og gør det muligt at lytte ved højere volumen uden at ødelægge oprindelig dynamik.

• Neutral – Denne profil er uden dialogforbedring i centerhøjtaleren. Profilen ligger dermed mere på linje med højre/venstre stereo.

• Night Mode – Denne profil har mindre bas og udjævner høje lyde. Ideelt, hvis du ikke skal forstyrre naboerne.