Sådan tilslutter du din YouSee Audio

Sådan tilslutter du din YouSee AudioSkift valg

Sæt YouSee Audio til dit TV

1. Placer YouSee Audio foran dit tv. Den skal stå mellem 20 til 50cm foran dit tv og helt midt for. Den skal stå, så toppen af boksen er lige under bunden af dit tv.

Audio_Hvordan
  2. Sæt det medfølgende HDMI-kabel i HDMI-1 indgangen i dit tv. Så får du den bedste lydoplevelse.

3. Sæt strømforsyningen i stikkontakten – og tænd for strømmen, når alle kabler er tilsluttet.

4. Tænd dit tv, og vælg HDMI-port ved at trykke på SOURCE eller AV på fjernbetjeningen til dit tv.

5. Tryk på tænd/sluk-knappen på fjernbetjeningen for at starte YouSee Audio.

6. Følg vejledningen på skærmen og forbind YouSee Audio til internettet med wifi eller internetkabel.

Installation af YouSee Audio

1. Det første du bliver bedt om, er at forbinde YouSee Audio til dit trådløse netværk. Vælg dit trådløse netværk og tast din adgangskode.

2. Du bliver bedt om at logge ind med en Google-konto eller dit YouSee login. Har du ikke ét YouSee login, kan du få hjælp til at oprette en bruger her.