Kom i gang med YouSee Audio

Kom i gang med YouSee AudioSkift valg

For at få adgang til dit indhold fra YouSee på din YouSee Audio, så skal du logge ind med dit YouSee Login.

Kom i gang med YouSee Audio 1

YouSee Audio starter på Hjem-siden.

Her finder du et stort udvalg af det indhold, du har til rådighed. Øverst på siden er de mest populære tv-kanaler, og hvad de sender lige nu.

Kom i gang med YouSee Audio 2

På Hjem finder du også en række med de apps, der er installeret på YouSee Audio. Du kan læse mere om apps på din YouSee Audio her.

Kom i gang med YouSee Audio 3

Under Genveje finder du tv-guiden, så du kan se, hvad der kommer i tv, og hvad der har været vist. Under Genveje finder du også Kanaler, hvor du kan gå på opdagelse i alt det indhold, de enkelte kanaler har. Det er også her, du finder lejefilm fra SF Anytime.

Kom i gang med YouSee Audio 4

I toppen af skærmen finder du menuen. Under Film og Serier har vi samlet de film og serier fra YouSee, som du har adgang til.

Kom i gang med YouSee Audio 5

I toppen af skærmen finder du også Apps. Her kan du se alle de apps, der er installeret på YouSee Audio.

Kom i gang med YouSee Audio 6

Under hjertet er dit personlige indhold. Her samler vi dine favoritter, optagelser og eventuelle lejefilm.

Kom i gang med YouSee Audio 7

Indstillinger er samlet under ikonet af den lille mand.

Kom i gang med YouSee Audio 8

Du kan læse mere om indstillingerne på YouSee Audio her