YouSee Musik på YouSee Audio

YouSee Musik på YouSee AudioSkift valg

YouSee Musik kan bruges på enheder med Android Tv 12.0 eller nyere.

Du kan afspille indhold fra YouSee Musik på YouSee Audio.

Sådan gør du

1. Åbn YouSee Musik-appen og log ind.

Gå tilbage til forsiden på dit TV, åbn YouSee Musik-appen og tryk på log ind
  1. Scan QR-koden på tv'et med dit mobilkamera - eller skriv webadressen markeret med grønt i din internetbrowser.

Scan QR-koden på TV'et med din mobils kamera, eller skriv webadressen markeret med grønt ind i din internetbrowser.
  1. Log ind på din mobil eller computer ved at indtaste brugernavn og adgangskode.

Har du glemt dit login, kan du få hjælp her.

Log ind på din mobil eller computer ved at indtaste brugernavn og adgangskode.
  1. Nu er din YouSee Musik-app klar til brug, og du kan søge i alle musiknumre eller afspille indhold fra Min Musik og Stationer.

Vil du redigere eller tilføje playlister, skal du gøre det i mobilappen eller på web.

Når du har logget ind, er YouSee Musik-appen klar til brug, og du vil se denne side, hvor du let kan finde Forside, Søg, Stationer og Min Musik.