Hvad er mine serveroplysninger til YouSee Mail?

Har du problemer med at afsende mails?

Din server til udgående post  kan være indstillet forkert.
Står den til fx 25 skal det rettes til 587. Ellers kan du ikke sende mails.

Her finder du opsætnings-oplysninger, som du skal bruge, hvis du vil opsætte din mail på mobil eller tablet eller mail-klient som fx Outlook.

Indgående server / POP3-server

• Indgående postserver (POP3): pop3.yousee.dk

• Standardport er 995

• Brugernavn: Din YouSee-mail (f.eks. jensjensen@youmail.dk)

• Adgangskode: Din adgangskode, som du valgte, da du oprettede din YouSee-mail

• Der skal sættes et flueben ved 'Min server kræver godkendelse (SSL)'.

Du kan vælge port 110, hvis du oplever problemer med port 995. Bruger du port 110 skal du ikke sætte flueben ved 'Min server kræver godkendelse (SSL)'.  Vær opmærksom på, hvis der bruges port 110, så sendes adgangskoden i læsbar tekst og adgangskoden er dermed blottet i forhold til sikkerhed.

Udgående server / SMTP-server

• Udgående postserver (SMTP): asmtp.yousee.dk

• Standardport er 587 - TLS (STARTTLS)

• Brugernavn: Din YouSee-mail (f.eks. jensjensen@youmail.dk)

• Adgangskode: Din adgangskode, som du valgte, da du oprettede din YouSee-mail

• Der skal sættes et flueben ved 'Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse'.

Dette skal markeres i nogle programmer.

Tjek dine serveroplysninger

I vejledningerne herunder kan du se, hvordan du tjekker indstillingerne på dine enheder. Vær opmærksom på, at der kan være mindre forskelle på de viste eksempler og din version.

Gå til Indstillinger på din mobil og tablet, og vælg punktet Brugere og konti.

1.
 Tryk på E-mail.

2.
 Tryk på Kontoindstillinger.

3.
 Tryk på Konti.

4.
 Scroll ned, og tryk Udgående indstillinger.

Under Udgående indstillinger skal du udfylde nedenstående felter:

5. SMTP-server: asmtp.yousee.dk

6. Port:587

7. Sikkerhedstype: TLS

8. Indtast din pop3-adgangskode.

Har du glemt din pop3-adgangskode, kan du ændre den på Mit YouSee under Mailindstillinger

Gå herefter tilbage til Konti  igen (se punkt 3)

Scroll ned og tryk på Indgående indstillinger.

9. Under Server skriver du: pop3.yousee.dk

10. Port sættes til 995.

11. Nu er din mail indstillet korrekt og sikkert.

Gå til indstillinger på din mobil.

1. Tryk på Mail.

2. Tryk på din Youmail.

3.
 Scroll ned til Server til indgående post.

4. Under Værtsnavn skriver du: pop3.yousee.dk

5. Scroll ned og tryk på SMTP

6.
 Tryk på Til under Primær server.

7. Scoll til Server til udgående post.

8. Under Værtsnavn skriver du: asmtp.yousee.dk

9. Under Adgangskode taster du din pop3 kode. Kan du ikke huske din kode, kan du lave en ny på under Mailindstillinger Mit YouSee.

10. Slå Brug SSL til.

11. Serverport sætter du til 587.

12. Så er din mail opsat korrekt og sikkert.