Hvad er mine serveroplysninger til YouSee Mail?

Her finder du opsætnings-oplysninger, som du skal bruge, hvis du vil opsætte din mail på mobil eller tablet eller mail-klient som fx Outlook.

Bemærk, vi yder ikke telefonisk eller skriftligt support på opsætning af mail på PC og Mac. Der henvises til mailprogrammets producent.

Indgående server / POP3-server / IMAP-server

• Indgående postserver
    POP3-server: pop3.yousee.dk eller pop3.mail.dk
    IMAP-server: imap.yousee.dk eller imap.mail.dk

• Standardport
    POP3-server: 995
    IMAP-server: 993

• Brugernavn
    Din YouSee-mail (f.eks. jensjensen@youmail.dk)

• Adgangskode
    Din adgangskode, som du valgte, da du oprettede din YouSee-mail.
    Du ændrer din kode under mailindstillinger på Mit YouSee.
    Læs her, hvordan du skifter din kode.

• Der skal sættes et flueben ved 'Min server kræver godkendelse (SSL)'.

OBS! Skifter du fra en POP opsætning til en IMAP opsætning skal du være opmærksom på at du muligvis skal lave en backup af de mails du har liggende i dit mailprogram, hvis ikke du har gemt en kopi på webmailen.

Udgående server / SMTP-server

• Udgående postserver (SMTP)
    asmtp.yousee.dk eller asmtp.mail.dk

• Standardport
    587 - TLS (STARTTLS)

• Brugernavn
    Din YouSee-mail (f.eks. jensjensen@youmail.dk)

• Adgangskode
    Din adgangskode, som du valgte, da du oprettede din YouSee-mail.
    Du ændrer din kode under mailindstillinger på Mit YouSee.
    Læs her, hvordan du skifter din kode.

• Der skal sættes et flueben ved 'Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse'. Dette skal markeres i nogle programmer.