Hvor finder jeg YouSee Premiere filmen på min enhed?

YouSee Premierefilm

Du har adgang til månedens spændende premierefilm, hvis du har en tv-boks. I hele premiere-måneden kan du selvfølgelig se filmen, når du vil, og ligeså mange gange du vil – på dit tv, din mobil, tablet og computer.

YouSee Tv-boks

Cisco tv-boks

1. Først trykker du Menu på din fjernbetjening.

2. Herefter bruger du piletasterne for at komme til Lejefilm i menuen.

3. Find månedens YouSee Premiere og tryk OK med fjernbetjeningen.

Du kan kende filmen på skråbåndet med teksten YouSee Premiere.

Humax tv-boks

1. Først trykker Menu på din fjernbetjening.

2. Herefter bruger du piletasterne for at komme til Kanaler i menuen.

3. Her skal du vælge Lejefilm Blockbuster.

4. Find månedens YouSee Premiere og tryk OK på fjernbetjeningen.

Du kan kende filmen på skråbåndet med teksten YouSee Premiere.

YouSee Tv & Film på computer

1. Gå ind på tv.yousee.dk

Har du problemer med at logge ind, kan du finde hjælp her.

1. Vælg Kanaler i venstre side i menuen.

1. Vælg Lejefilm Blockbuster.

1. Find månedens YouSee Premiere, og tryk Afspil.

Du kan kende filmen på skråbåndet med teksten YouSee Premiere.

YouSee Tv & Film App

1. Log ind på YouSee Tv & Film-appen.

1. Vælg Kanaler i venstre side i menuen.

1. Vælg Lejefilm Blockbuster.

1. Find månedens YouSee Premiere, og tryk Afspil.

Du kan kende filmen på skråbåndet med teksten YouSee Premiere.