Sådan ser du tv og film på app og pc

Vi anbefaler, at du bruger YouSee Play-appen til at streame. Når du streamer, er der nogle tekniske krav til dit udstyr. Læs mere om kravene her.

Du kan både få YouSee Play-appen til Android og iOS.
Hent YouSee Play-appen her:

Download til iOS

Herunder viser vi dig, hvordan du bruger områderne Tv, Film og Serier på
YouSee Play-appen og på pc på play.yousee.dk

Du skal først logge ind med dit YouSee Login.
Kender du ikke dit login, kan du få hjælp her.

• Tryk på menuen venstre side, når du er logget ind.

• Her ser du de forskellige områder.

Sådan navigerer du i appen og på pc

TV

Under TV får du et overblik over alt det, der har været sendt på tv, det der sendes lige nu, og det der snart bliver sendt.

TV-guide

For at se de programmer, der bliver sendt lige nu, trykker du på Tv-Guide. Her ligger alle de tv-kanaler, der er i din tv-pakke.

TV-arkivet

På forsiden af TV finder du indgangen til alle de programmer, der er en del af tv-arkivet.

Tv-arkivet er programmer, der har været sendt, men som du stadig har adgang til.

Film eller Serier

Under Film eller Serier trykker du på en titel.

Tryk på Play for at starte afspilningen.

Vil du pause eller spole, trykker du på skærmen og får disse ikoner frem.

Se Videre

Var der noget indhold, du ikke fik set færdigt?
Så ligger det hele for en periode stadig tilgængeligt.

• Tryk på menuen.

• Tryk på min side.

Under Se Videre ligger de programmer, film og serier, du har været i gang med.

Miniafspiller

Miniafspilleren giver dig mulighed for at navigere rundt i appen, mens afspilningen fortsætter i et lille vindue.

Sådan aktiverer du miniafspilleren:

iPhone

Under afspilning skal du trykke på den lille pil øverst til venstre, som er markeret på billedet. Herefter lægger miniafspilleren sig i bunden af appen. Luk afspilleren ved at trykke på krydset til højre for afspilleren.

PC

Under afspilning skal du klikke på mini-afspiller-ikonet, som er markeret på billedet. For at lukke afspilleren skal du klikke på krydset i øverste venstre hjørne.