Tekniske krav til dit udstyr, når du bruger YouSee Play-appen

Tekniske krav til dit udstyr, når du bruger YouSee Play-appen

For at få den bedste oplevelse, når du bruger YouSee Play-appen, er der nogle forskellige krav til din internetforbindelse og det udstyr du bruger.

Anbefaling til internetforbindelse

Du kan sagtens køre YouSee Play-appen på en stabil og uforstyrret internetforbindelse på 5 Mbit/s. Du får dog den bedste billedkvalitet med en stabil internetforbindelse på 20 Mbit/s eller derover. Du kan også fint bruge dit mobile 4G-netværk, men en stabil wi-fi-forbindelse er altid den bedste løsning.

Krav til din mobil og tablet

Det er altid bedst at køre det nyeste styresystem på din enhed. Vi understøtter de to seneste versioner af iOS og Android. Det betyder ikke, at YouSee Play-appen ikke vil virke på ældre versioner, men vi garanterer ikke, at alt virker som det skal.

Du skal bruge appen YouSee Play-appen. Du kan ikke bruge browseren på din mobil eller tablet.

Krav til din pc og browser

For at kunne bruge play.yousee.dk på din pc, skal du have en af nyere dato. Derudover skal du tillade cookies, da det er en forudsætning for, at du kan se tv, film og serier på din pc.

Som udgangspunkt skal du bruge en af følgende browsere på din pc for at bruge play.yousee.dk:

• Google Chrome – Version 103 og nyere

• Mozilla Firefox – Version 102 og nyere

• Microsoft Edge – Version 103 og nyere

For at få den bedste oplevelse anbefaler vi, at du bruger Google Chrome og sikrer, at du modtager automatiske opdateringer, så du altid har den nyeste version af Google Chrome.

Har du en Chromebook, så skal du være opmærksom på, at du skal benytte browseren og ikke hente YouSee Play som app.

Krav til Smart TV

For at dit Smart TV kan køre YouSee Play-appen, så du får den bedste oplevelse, så skal det opfylde forskellige krav alt efter mærket på dit Smart TV.

• Apple TV skal være et Apple TV4 med tvOS 14 og nyere

• Android TV skal være version 7.0 eller nyere

• Samsung Smart TV skal være version 2018 eller nyere med Tizen

• LG Smart TV skal være fra 2018 (WebOS 4) eller nyere.

Tv med indbygget Chromecast (Chromecast built-in)

Mange tv har en indbygget Chromecast-funktion, så du ikke behøver at købe og tilslutte Chromecast til dit tv. Du skal dog være opmærksom på, at vi ikke yder support på Chromecast built-in. Det gør vi ikke, fordi et tv med indbygget Chromecast er afhængig af tv-producentens software for at virke optimalt. Vi kan derfor ikke garantere, at en indbygget Chromecast i dit tv fungerer med YouSee Play-appen.

Læs mere om, hvor du aktiverer Chromecast via din smartphone eller tablet

HDMI-kabel fra mobil eller tablet til et TV

Du kan ikke se YouSee Play ved at forbinde din mobil eller tablet til dit tv med et HDMI-kabel. Det kan du ikke, fordi det strider imod rettighedshåndteringen af digitalt indhold.