YouSee hjælp

Sådan aktiverer du Chromecast

Bemærk, at vi ikke yder hverken telefonisk eller skriftlig support på denne funktion.

Bruger du Chromecast via din mobil eller tablet, skal du huske at downloade Google Home-app til din mobil eller tablet. Husk at din enhed og din Chromecast skal være på samme netværk. Google Home-app kan du hente til iOS på App Store eller du kan hente den til Android på Google Play.

OBS: Mange nyere tv har en indbygget Chromecast funktion, så du ikke behøver at købe og tilslutte en ekstern Chromecast enhed til dit tv. Bemærk dog, at YouSee ikke yder support på denne løsning. Dette skyldes at denne løsning er afhængig af tv-producenternes software for at virke optimalt. Vi kan derfor ikke garantere, at den indbyggede Chromecast fungerer med YouSee Play-appen.Aktiver din Chromecast

  1. For at aktivere Chromecast, skal du etablere forbindelse mellem dit tv og din mobil eller tablet. Det gør du ved at åbne YouSee Play-appen og trykke på Chromecast-ikonet i højre hjørne.

Chromecast - Højre
  1. Du får nu vist en liste med de Chromecasts, der er tilsluttet det samme trådløse netværk, som din mobil eller tablet. 

  2. Vælg den Chromecast, der svarer til donglen i dit tv, og vent til der er oprettet forbindelse. 

  3. Når forbindelsen er oprettet, kan du afspille tv, film og serier på din mobil og tablet, hvorefter det bliver vist på din tv-skærm.

Chromecast 2
  1. For at afbryde Chromecast-forbindelsen, skal du trykke på Chromecast-ikonet og derefter på Afbryd forbindelsen.

Chromecast 3Fandt du ikke svaret du ledte efter?

Gå til hjælp, for at få en oversigt over alle vores guides, eller søg på vores forum for at se, om andre har haft netop din udfordring samt hvad løsningen er.

Hjalp denne side dig?

Har du brug for yderligere hjælp?