Hvordan optager jeg via YouSee Play-appen?

For at se optagelser på dit tv, som du har planlagt i YouSee Play-appen eller på pc, så kræver det, at du har en Humax YS4000 eller YS5000 tv-boks.

Du kan se i bunden af din tv-boks, hvilken model du har.

Sådan gør du

1. Åbn Tv-guiden i YouSee Play-appen og find den udsendelse, du gerne vil optage.

1. Herefter trykker du på optag-knappen under beskrivelsen af udsendelsen.

1. Nu skal du vælge om du vil optage et enkelt afsnit, eller om du vil optage alle kommende afsnit.

1. Når du har valgt, hvad du vil optage, kan du se de røde markeringer ud for udsendelsen.

Du finder alle dine optagelser i menupunktet Optagelser på din tv-boks.