Find dine streamingtjenester på app og web

Bemærk: Har du Viaplay, TV 2 Play, Disney+ eller HBO Max gennem YouSee, vil denne ikke fremgå på listen. Tjenesterne skal bruges på deres egne apps/platforme.

De streamingtjenester du har gennem YouSee, finder du nemt på YouSee Tv & Film appen, eller på tv.yousee.dk.

Dine streamingtjenester

Først logger du ind med dit YouSee Login.

Har du brug for hjælp til YouSee Login?

1. Gå til menuen i venstre side.

1. Vælg Kanaler.

1. Her får du en oversigt over alle kanaler og streamingtjenester, du har.

Streamingtjenester, der også giver dig ekstra tv-kanaler

Når du i Bland Selv vælger de streamingtjenester og tv-kanaler du ønsker, er der nogle af tjenesterne der er lidt mere specielle end andre.
Sammen med streamingtjenesterne Disney Pakken, Nick + og National Geographic Now, følger der nemlig tv-kanaler, ud over de film og serier streamingtjenesterne indeholder.

Se her, hvilke ekstra tv-kanaler, der følger med streamingtjenesterne: