Hvor mange enheder kan jeg bruge YouSee Play-appen på?

Vores indholdsleverandører sætter en begrænsning på, hvor mange enheder du kan bruge YouSee Play-appen på, inden for en 30 dages periode.

Du kan maksimalt bruge YouSee Play-appen på 5 forskellige enheder (Smart TV, mobil, tablet eller pc), inden for en 30 dages periodeYouSee Tv-boksen tæller ikke med som en enhed.

Fjern enheder fra oversigten

Forsøger du at starte afspilning på play.yousee.dk, på enhed nr. 6, så vil du blive mødt med denne oversigt, når du starter en afspilning.

Her skal du blot fjerne en af dine andre enheder på listen, så starter afspilningen med det samme.

Denne liste kommer automatisk frem. Der findes ikke et menupunkt, hvor man manuelt kan fjerne enheder. På pc er det muligt at slette alle enheder på liste på én gang. Så hvis du oplever, at du bliver forhindret i at afspille pga for mange enheder, så prøv at starte tv.yousee.dk og fjern alle enheder på én gang.

Streaming på app og pc - Maks antal enheder på samme tid

Hvor mange samtidige afspilninger kan jeg lave?

Som hovedregel, kan du maksimalt afspille indhold på YouSee Play-appen, på 4 enheder af gangen. Enkelte indholdsleverandører tillader et lavere antal samtidige afspilninger.

Du kan læse mere om samtidige afspilninger her.