Hvordan opsætter jeg tv-boksen til en trådløs sender?

Har dit modem ikke en indbygget 5GHz-forbindelse, kan du bruge en 5GHz trådløs tv-sender til at skabe den trådløse forbindelse til din tv-boks. Du kan se i manualen til dit modem, om det kan sende 5GHz.

Trin guide til trådløs sender

1. Først slutter du netværkskablet til den trådløse sender og dit modem.

1. Så indsætter du det medfølgende strømkabel. Og så tænder du for senderen.

1. Nu tænder du dit tv og din tv-boks.

Den trådløse sender skal være tændt i to minutter, før du går videre til næste punkt.

1. Når de to minutter er gået, trykker du Menu på fjernbetjeningen til din tv-boks.

2. Så vælger du Indstillinger.

1. Herinde skal du vælge menuen Netværk.

1. På næste side skal du vælge muligheden Trådløse netværk og trykke på OK.

1. Nu vælger du Tilslut via WPS.

WPS står for Wi-Fi Protected Setup

1. På forsiden af den trådløse sender, er der en WPS-knap. Denne skal du holde inde i minimum to sekunder.

2. Nu er din tv-boks tilsluttet en trådløs forbindelse.

Se video guide