Hvordan ser jeg live-tv på min tv-boks?

Når du tænder tv-boksen, så starter den automatisk på live-tv.

Gå tilbage til Live-tv

Bevæger du dig rundt i menuen på tv-boksen og gerne vil tilbage til live-tv, så skal du trykke på tilbage-pilen på fjernbetjeningen. Det kan være nødvendigt at trykke på tilbage-pilen et par gange indtil du når til live-tv.

Hvis du ser programmer fra tv-arkivet eller ser tidsforskudt tv, fx haft trykket på pause-knappen. Så spørger tv-boksen automatisk, om du vil afbryde og hoppe til live-tv.

YS5000_fjernbetjening_tilbage