13 trin til at installere dine WiFi Boostere

Sæt WiFi Booster op første gangSkift valg

Sådan kan du fordele WiFi boosterne i dit hjem

Det skal du bruge af udstyr

Der medfølger udstyr i kassen, men der er også visse ting du selv skal have klar når du ønsker at opsætte WiFi Boostere.

Det du finde i kassen

• 2 strømforsyninger

• 1 netværkskabel

• 2 WiFi Boostere

Det du selv skal have

• Mobil eller tablet

• Din routers netværksnavn og adgangskode

Opsætning af WiFi booster for første gang

1. Tag plastikken af begge WiFi Boostere.

Der er ikke forskel på WiFi Boosterne. Derfor kan du frit vælge, hvilken Booster der er Booster 1 og 2.

1. Forbind din router og Booster 1 med netværkskablet.

Brug en fri gul port på routeren og Booster 1.

1. Sæt Booster 1 til strøm og tryk på powerknappen, som sidder på bagsiden af Boosteren.

1. Når powerlampen på forsiden af Booster 1 lyser konstant, er der forbindelse mellem din booster og router.

Der er forsat god forbindelse, hvis powerlampen udsender korte glimt efter forbindelse er blevet oprettet.

1. Sæt Booster 2 til strøm med den anden strømforsyning og tænd på powerknappen.

Booster 2 skal til en start placeres 1 til 3 meter væk fra routeren.

1. Vent op til 5 minutter til at Wi-fi lamperne lyser grønt på Booster 1 og 2.

Hvis lamperne lyser rødt, er afstanden mellem boosterne for stor. Derfor skal du rykke Booster 2 tættere på Booster 1.

1. Sluk og placér Booster 2 det sted, du ønsker. Det skal maks. 8 meter væk fra Booster 1.

Du kan roligt tage Booster 2 ud af strømstikket, mens du finder den rigtige placering i hjemmet. Her sætter du igen strøm til og venter, indtil Wi-fi lamperne lyser grønt.

1. Hent appen YouSee WiFi Booster på din mobil. Appen findes på Google Play eller App Store.

Din mobil eller tablet skal være tilsluttet din nuværende trådløse forbindelse.

Download til iOS

1. Åben appen og indtast adgangskoden, som står på undersiden af Booster 1.

1. Navngiv Booster 1 og 2.

1. Tryk på WiFi-indstillinger og herefter på Rediger.

1. Indtast dit nuværende netværksnavn og adgangskode og klik Færdig. Så udgår du at skulle ændre netværksnavn og adgangskode på alt dit trådløse udstyr i hjemmet.

1. Hold Wi-fi knappen på din router nede i 2 sekunder, indtil Wi-fi lampen på forsiden af routeren stopper med at lyse.

Wi-fi lampen skal ikke tændes igen, fordi det kan forstyrre dit nye WiFi Booster netværk.

Tillykke, du har nu gennemført installationen!