Sådan opdaterer du din mailopsætning i Thunderbird

ThunderbirdSkift valg

Vi vil så gerne hjælpe - derfor har vi lavet en guide til dig. Driller opdateringen alligevel i mailprogrammet, er det kun Mozilla, der kan hjælpe dig videre. Vi anbefaler i stedet at bruge YouSee Webmail, som ikke skal opdateres.

1. Åbn Thunderbird.

2. Klik på menuen øverst i højre hjørne.

3. Vælg Muligheder.

4. Klik på Kontoindstillinger.

5. Klik på Serverindstillinger under den konto, som du ønsker at tjekke indstillingerne på.

6. Opdater indstillingerne for den indkomne server.

Indgående postserver:

Vælg enten
    POP3-server: pop3.mail.dk eller pop3.yousee.dk

eller

IMAP-server: imap.mail.dk eller imap.yousee.dk

Standardport:
    POP3-server: 995
    IMAP-server: 993

Brugernavn:
    Din YouSee mailadresse.

Adgangskode:
    Skriv koden, du valgte, da du oprettede din YouSee-mail. Du kan ændre din kode under mailindstillinger på Mit YouSee. Læs her, hvordan du skifter din kode.

Sæt flueben ved Min server kræver godkendelse (SSL).

1. Klik på Udgående server (SMTP) i bunden af menuen til venstre.

2. Vælg den konto, du ønsker at tjekke indstillingerne for, og klik rediger.

3. Opdater indstillingerne for den udgående server.

Udgående postserver:
    asmtp.yousee.dk eller asmtp.mail.dk

Standardport:
    465
    eller
    587

Brugernavn:
    Din YouSee mailadresse.

Adgangskode:
    Skriv koden, du valgte, da du oprettede din YouSee-mail. Du kan ændre din kode under mailindstillinger på Mit YouSee. Læs her, hvordan du skifter din kode.

Sæt flueben ved Serveren til udgående post (SMTP).

Har du udfordringer med at skifte mailkode eller logge ind på Mit YouSee?
Så kan du kontakte os på: 70 70 48 28.
Har du problemer med dit mailprogram, skal du kontakte udbyderen af dit eksterne mailprogram, fx. Microsoft.