Opret en profil og Internetregler til et familiemedlem

Bemærk, 'Mit internet' appen er kun tilgængelig, hvis du har en COAX-forbindelse, og et Sagemcom F@st3890v2 -eller Fast3890v3 router.

Består din husstand af en eller flere personer, som surfer på internettet? Ønsker du at skabe et overblik over alle trådløse enheder i hjemmet? Så er dette den rette guide for dig.

Du kan nemt oprette både profiler og familieregler via ‘Mit Internet’ appen. Find hjælp understående:

Sådan opretter du en profil uden tidsgrænsende regler

1. Åben og login i ‘Mit Internet’ appen.

Log-in
  1. Tryk på den grønne plus-knap i bunden af startskærmen.

hjem_billede_vs2
  1. Tryk på Tilføj et familiemedlem.

xxx-2
  1. Indtast det ønsket navn på profilen i feltet.

xxx-3
  1. Tryk på Næste.

xxx-4
  1. Tilføj de enheder som tilhører denne profil.

(Bemærk: Du tilføjer en enhed ved at trykke på firkanten til venstre fra enheden på listen. Enheder skal have været forbundet til din trådløse forbindelse, før enheden synlig på listen)

xxx-5
  1. Tryk på Sæt ikke regler op.

Derefter er profilen er nu oprettet uden regler.

xxx-6

Sådan opretter du en profil med tidsgrænsende regler

1. Åben og login i ‘Mit Internet’ appen.

Log-in
  1. Tryk på den grønne plus-knap i bunden af startskærmen.

hjem_billede_vs2
  1. Tryk på Tilføj et familiemedlem.

xxx-2
  1. Indtast det ønsket navn på profilen i feltet.

xxx-3
  1. Tryk på Næste.

xxx-4
  1. Tilføj de enheder som tilhører denne profil.

(Bemærk: Du tilføjer en enhed ved at trykke på firkanten til venstre fra enheden på listen. Enheder skal have været forbundet til din trådløse forbindelse, før enheden synlig på listen)

xxx-5
  1. Tryk på Opret regel.

xxx-6
  1. Angiv et navn på reglen ved at trykke på feltet Navn på tidsplan.

xxx-4
  1. Angiv et tidsrum hvor profilen er tilladt internetadgang. Tryk på de to firkanter, og indstil det ønsket tidsrum.

xxx-5
  1. Angiv hvilken dag eller hvilke dage, hvor reglen skal gælde. Du skal minimum vælge én dag, før du kan oprette en regel.

2. Tryk derefter på Næste.

xxx-6
  1. Reglen er nu tilføjet profilen. Tryk på Gå til hjem.

xxx-9

Vil du gerne fjerne -eller tilføje en enhed til eksisterende profil?

For at finde YouSee’s hjælpeguide til at fjerne eller tilføje til eksisterende profil - Klik her.

Vil du gerne fjerne -eller tilføje regel til eksisterende profil?

For at finde YouSee’s hjælpeguide til at fjerne eller tilføje regel til eksisterende profil - Klik her.

Vores anbefalinger

Vi anbefaler altid, at du opretter reglerne i fællesskab med familiemedlemmet.