Opret en profil i Mit Internet-appen

I Mit Internet-appen opretter du nemt profiler for alle i jeres familie. På den måde kan du opsætte regler på dine børns profiler, så de kun har adgang til nettet i et bestemt tidsrum på deres specifikke enheder (fx telefon, computer eller tablet).

Sådan gør du

1. Log ind i Mit Internet-appen.
    Og tryk på den grønne plus-knap i bunden.

2. Tryk på Tilføj et familiemedlem.

3. Skriv navnet på profilen i feltet, og tryk herefter Fortsæt.

4. Tilføj de enheder, som tilhører profilen. Dine enheder skal have været forbundet til dit wifi, før de bliver synlige på listen.

Sådan! Din profil er oprettet - og du kan nu vælge, om du vil sætte regler op på profilen.