Sådan opretter du et smartwatch-abonnement til dit Apple Watch

Apple WatchSkift valg

Med et smartwatch-abonnement kan du lade din iPhone blive hjemme. For abonnementet giver dig mulighed for at ringe, modtage opkald, læse og sende beskeder og bruge din mobils andre funktioner på dit Apple Watch.

Med et smartwatch-abonnement kobler du Apple Watch til din iPhone, så du kan bruge dit mobilabonnement på dit ur.

I Danmark kan du hverken bruge et Apple Watch købt i USA eller Familiedeling – du kan kun koble ét ur pr. iPhone.

Hvordan jeg opretter mit smartwatch-abonnement

1. Sørg for, at både iPhone og Apple Watch er opdateret med den nyeste iOS-software.
    Tryk derefter på funktionen Watch på din iPhone.

1. Her scroller du ned og trykker på Mobilnetværk.

1. Tryk på Indstil mobildata.

1. Nu bliver du bedt om at logge ind. Og her logger du ind med dit YouSee Login.

Få hjælp, hvis du har glemt dit YouSee Login

1. Tryk på Næste.

1.  Sæt flueben i de to obligatoriske punkter.

2. Tryk på Bestil.

1. Når du ser ovenstående besked, trykker du på Tilbage.

1. Nu er mobilen i gang med at aktivere dit smartwatch-abonnement.

2. Når cirklen stopper med at dreje rundt, er abonnementet aktiveret.

1. Her kan du fremover se,  hvor meget mobildata du har brugt.

Spørgsmål og svar

Nej, dit Apple Watch har et indbygget eSIM. Det betyder, at du ikke selv skal indsætte et ekstra simkort.

Det er navnet på det abonnementstilkøb, der gør det muligt at dele dit mobilabonnement mellem dit ur og din mobil. Med et smartwatch-abonnement fra YouSee kan du lade telefonen blive hjemme, når du skal løbe en tur.

Du kan få et smartwatch-abonnement til Apple Watch 3 eller nyere med indbygget eSIM (cellular) med den nyeste version af WatchOS. Dette er markeret på uret ved, at der er en rød ring eller cirkel på den lille drejeskive på uret.

Nej, vi understøtter desværre ikke 'Familiedeling'. Du kan kun tilknytte ét ur per iPhone.

Du skal have en iPhone 6s eller nyere og iOS 13 eller nyere. Funktionen kan kun bruges på iPhones.

Du skal have et nyere YouSee-mobilabonnement for at kunne bestille et smartwatch-abonnement hos os. Med nogle af vores mobilabonnementer får du smartwatch-abonnementet til 0 kr. Med andre skal du betale 30 kr. for det.

Se, hvilke abonnementer der inkluderer et smartwatch-abonnement.

Du køber dit smartwatch-abonnement i appen Watch på din iPhone. Appen er allerede installeret på din mobil, så du skal ikke ind i App Store for at downloade den. Når du har et Apple Watch, kan du koble det til din iPhone inde i Watch-appen. Du skal have dit Apple ID og dit YouSee Login. Hvis du har glemt dit YouSee Login, kan du få hjælp her.

Nej, uret deler det mobilabonnement, du allerede har. Så uret og mobilen deles om dit mobilnummer.

Nej, du kan ikke ringe imellem de to enheder, fordi mobilnummeret er det samme for uret og mobilen.

Ja – men det kræver, at du har din mobil i nærheden, eller at uret er på en wi-fi-forbindelse. Selve smartwatch-abonnementet er nemlig kun gyldigt i Danmark.

Du kan stadig ringe og bruge data via uret, men ikke modtage almindelige sms'er. Du kan stadig bruge iMessage.

Når du flytter dit indhold fra en iPhone til en anden, vil du automatisk i opsætningsflowet blive spurgt, om du ønsker at flytte dit Apple Watch over på din nye iPhone.

Du kan læse mere her i Apples egen vejledning.

Du kan tilknytte ét Apple Watch per iPhone.

Med nogle af vores abonnementer får du et smartwatch-abonnement til 0 kr. Med andre koster det 30 kr. om måneden.

Her kan du se, hvilke abonnementer der har et smartwatch-abonnement inkluderet.

Nej, du kan opsige abonnementet når som helst.

Du kan bruge den mængde tale og data, der er i dit mobilabonnement. For uret og mobilen deler dit mobilabonnement.

Ja, det kan du godt. Du skal dog ikke bruge datadeling til dit ur.

Ja, det kan du godt.

Du kan ikke tyverispærre smartwatch-abonnementet alene, men du kan frakoble forbindelsen mellem dit ur og din mobil og på den måde sikre, at dit abonnement ikke bliver misbrugt. Det gør du på din iPhone i appen Watch.

Smartwatch-abonnementet kan du opsige på Mit YouSee eller ved at ringe til os.
Kontakt YouSee

Er din mobil blevet stjålet, skal du opsige dit smartwatch-abonnement. Når du får en ny iPhone, kan du købe et nyt abonnement.