Sådan opretter du forbindelse til wi-fi på Windows 10

Windows 10Skift valg

Er du i tvivl om, hvilken Windows-udgave du har, kan du tjekke det sådan:

1. Klik på Windows-knappen nederst i venstre hjørne.

2. Klik på tandhjulet og vælg Indstillinger.

3. Vælg System.

4. Vælg Om.

5. Under punktet Windows-specifikationer står der oplysninger om styresystemet.

Opret forbindelse til wi-fi

1. Klik på wi-fi-ikonet i nederste højre hjørne af din skærm.

1. Vælg dit trådløse netværk, og klik på Opret forbindelse.

1. Indtast sikkerhedsnøglen (kodeordet) til netværket.

Der bliver nu oprettet forbindelse til det valgte wi-fi-netværk. Systemet spørger dig måske om placeringen af dit trådløse netværk. Vælg Hjemmenetværk, hvis det beskriver dit trådløse netværk bedst.

Hvis du har glemt din adgangskode til netværket, kan du finde hjælp i denne artikel.