YouSee hjælp

Opsæt dit hybrid modem

Kassen indeholder følgende dele

image


Sådan tilslutter du modemmet

Inden du tænder for dit modem, skal du sætte det simkort i, som du har modtaget med posten. På billedet til højre kan du se, hvor simkortet skal sidde. 

image

Har du gammelt udstyr sat til, skal du først frakoble det. Så er du klar til at tilslutte dit nye modem. Hvordan du gør, afhænger af den type stik, du har i væggen. Kig på billederne herunder og tag udgangspunkt i den tegning, som passer til dit stik.

image
image
image

Multistik

Dobbelt multistik

Almindeligt telefonstik

Har du et almindeligt telefonstik, skal du bruge et gennemgangsstik som vist på tegning 3. Har du ikke allerede sådan et, så kan du hente det i en YouSee butik eller kontakt YouSee og bestille et. Artikelnummeret er 112524.Kablet tilslutning

Du får den mest stabile internetforbindelse med kabel. Når du tester din hastighed, anbefaler vi derfor, at du bruger det medfølgende gule netværkskabel. Alt, du skal gøre, er at sætte kablet i din computer og et af de gule stik bag på dit modem. Her kan du kan måle din hastighed.Fandt du ikke svaret du ledte efter?

Gå til hjælp, for at få en oversigt over alle vores guides, eller søg på vores forum for at se, om andre har haft netop din udfordring samt hvad løsningen er.

Hjalp denne side dig?

Har du brug for yderligere hjælp?