Opsæt fjernbetjeningen til streameren

Opsætning af fjernbetjeningen til YouSee Streamer

Første gang du starter din YouSee Streamer, beder den automatisk om at du tilslutter den medfølgende fjernbetjening. Men skulle uheldet være ud, kan du her finde lidt mere hjælp til, hvordan man tilslutter fjernbetjeningen.

Forbind fjernbetjeningen til streameren

Har streameren ikke registreret en fjernbetjening, så vil den søge efter en. For at en fjernbetjening kan findes af streameren, så skal fjernbetjeningen også være parat til at forbinde.

Tryk og hold knapperne ”Tilbage” og ”Hjem” nede på samme til i ca. 3 sekunder, indtil lampen i toppen af fjernbetjeningen blinker.

Herefter skal du trykke på en vilkårlig tast på fjernbetjeningen. Så er den forbundet til streameren.

YouSee_Streamer_opsaet_step_01

Sådan nulstiller du din fjernbetjening

Det kan være nødvendigt at nulstille indstillingen i selve fjernbetjeningen. Det gør du på denne måde.

Dette er en ret svær øvelse! Du skal være fix på fingrene.

1. Fjern batteridækslet

2. Med den ene hånd, skal du holde ”Afspil” og ”i”-knapperne nede på samme tid.

3. Imens du holder knapperne nede, skal du med den anden hånd tage et batteri ud og sætte det i igen. Samtidig med at du holder de to knapper inde.

4. Når du har sat batteriet i igen, blinker den røde diode i toppen af fjernbetjeningen. Det betyder, at den er klar til at blive parret igen med streameren.

Har du fået en ny fjernbetjening?

Hvis din fjernbetjening er gået i stykker og du har fået en ny, så er vejledningen til, hvordan du forbinder den til din streamer.

Du skal først fjern parringen af den gamle fjernbetjening fra streameren. Det skal du gøre i en speciel menu på streameren.

For at tilgå menuen, skal man bruge en papirklip.

1. Streameren skal være tændt og til sluttet et tv.

2. Stik klipsen i reset-hullet og klik 1 gang.

YouSee_Streamer_opsaet_step_02
  3. Så dukker en menu frem med flere muligheder.

4. Klik 1 gang til med klipsen for at skifte til menupunktet ”Afbryd fjernbetjening”.

YouSee_Streamer_opsaet_step_03
  5. Hold nu klipsen inden for at vælge menupunktet.

6. Nå fjernbetjeningen er fjernet, så vil streameren søge efter en ny fjernbetjening. Det kan du se på skærmen.

YouSee_Streamer_opsaet_step_01
  7. Fjern plastikbeskyttelsen ved batterierne på fjernbetjeningen.

8. Tryk på OK-knappen. Så vil streameren forbinde til den nye fjernbetjening.