Rediger din YouSee mailkonto på Samsung-enheder

SamsungSkift valg

Her kan du se, hvordan du redigerer din YouSee-mail, når den allerede er sat op på din Samsung smartphone eller tablet.

Der kan være forskel mellem den viste version og din egen, alt efter hvilken telefon og version af styresystemet, du har.

1. Åbn mappen, hvor e-mail-appen ligger. I det viste eksempel er den placeret i "Samsung-mappen".

Højre 1
  1. Åbn mappen E-mail.

Højre 2
  1. Tryk på de tre vandrette streger øverst i venstre hjørne for at få menuen frem.

Højre 3
  1. Tryk på tandhjul-ikonet i højre hjørne af menuen for at tilgå indstillingerne for mail.

Højre 4
  1. Øverst under Indstillinger kan du under Konti se din mailkonto. Tryk på din YouSee-mailadresse.

Højre 5
  1. Scroll ned til fanen Avancerede Indstillinger, og tryk på Serverindstillinger.

Højre 6
  1. Start med at sikre dig, at din adgangskode er indtastet korrekt. Kan du ikke huske koden, kan du nulstille den på Mit YouSee.

Forklaring af felterne på billedet:

Adgangskode:
    koden til din YouSee mail

POP3-server:
    pop3.yousee.dk eller pop3.mail.dk

IMAP-server:
    imap.yousee.dk eller imap.mail.dk

Sikkerhedstype:
    SSL

Port:
    POP3: 995
    IMAP: 993

Slet automatisk fra telefon:
    Aldrig

højre 7
  1. Til sidst skal du indtaste oplysninger for den udgående server.

Forklaring af felterne på billedet:

SMTP-server:
    asmtp.yousee.dk

SMTP-server IMAP:
    asmtp.yousee.dk

Sikkerhedstype:
    TLS

Port:
    587

Kræv godkendelse for at sende e-mails:
    Skal være slået til

Brugernavn:
    Din YouSee mailadresse

Adgangskode:
    POP3 adgangskoden til din YouSee mail

højre 8
  1. Når du har været alle felterne igennem, trykker du på Udført.