YouSee hjælp

Sådan udskifter og fjerner du streamingtjenester i dit YouSee Stream-abonnement

Mit YouSee er indgangen til dit YouSee Stream-abonnement.

I selvbetjeningen kan du udskifte én streamingtjeneste med en anden, eller du kan vælge en ny variant af samme streamingtjeneste, hvis dine behov ændrer sig.

Se, hvordan du gør i guiden herunder - og vil du i stedet fjerne en streamingtjeneste igen, så gå til guiden i bunden af siden.


Vil du tilkøbe flere streamingtjenester?



Se, hvordan du udskifter en streamingtjeneste i videoen, eller følg guiden herunder.



Sådan gør du


Mit YouSee loginside på mobil med MitID-loginknap markeret og felter til brugernavn og adgangskode
  1. Gå til Streamingabonnement, og tryk på YouSee Stream.

Mit YouSee-appens forside, hvor du kan se informationer om dit Mobilabonnement og dit Streamingabonnement, hvor YouSee Stream med en sort pil til højre er fremhævet.
  1. Under Dine valgte tjenester kan du se de streamingtjenester, som du har valgt til dit abonnement.


    Tryk på den streamingtjeneste, som du ønsker at ændre.

Oversigt over YouSee Stream-abonnement med valgte streamingtjenester. Én af streamingtjenesterne er markeret og fremhævet.
  1. Du kan nu se din nuværende variant og de varianter, du kan skifte til. 


    Vælg den variant, du ønsker. Tryk derefter på Vælg nederst på siden. 

Oversigt over de forskellige varianter af de streamingtjenesten, som du er ved at ændre. En grøn "vælg"-knap er fremhævet i bunden af siden.
  1. Nu kan du se de varianter af streamingtjenesterne, som du har valgt. Gennemgå dem, hvis der er mere, du ønsker at ændre.


    Tryk herefter på Fortsæt i bunden af siden.

Oversigt over dine valgte streamingtjenester. En grøn "Fortsæt"-knap er markeret og fremhævet i bunden af siden. Under den er der en "Annuller"-knap.
  1. Til sidst skal du bekræfte dine valg. Vær opmærksom på, at dine valg låses i 30 dage, før du kan skifte igen.


    Accepter først abonnementsvilkår og fortrydelsesfrist, og at ændringen træder i kraft med det samme.


    Tryk nu på Bekræft.


Oversigt over valg af streamingtjeneste og prisforskellen. Der er også sat flueben i to bokse ved vilkår. I bunden af siden er en grøn "Bekræft"-knap fremhævet.
  1. Dine ændringer er nu bekræftet, og du kan trykke Ok.


    Herefter modtager du en velkomstmail, som du skal bruge til at aktivere streamingtjenesten.


    Har du brug for hjælp til at aktivere den valgte tjeneste, så læs med her.

Side med et stort grønt flueben, som viser, at du har bekræftet dine ændringer. Nederst på siden er en grøn knap med "Ok" markeret og fremhævet.


Vil du fjerne en af dine streamingtjenester?


Hvis du ikke længere ønsker at have en af dine valgte streamingtjenester, kan du sagtens fjerne den igen. Se herunder, hvordan du gør.


Se, hvordan du gør i videoen, eller følg guiden herunder.



Sådan gør du


Mit YouSee loginside på mobil med MitID-loginknap markeret og felter til brugernavn og adgangskode
  1. Gå til Streamingabonnement, og tryk på YouSee Stream.

Mit YouSee-appens forside, hvor du kan se informationer om dit Mobilabonnement og dit Streamingabonnement, hvor YouSee Stream med en sort pil til højre er fremhævet.
  1. Under Dine valgte tjenester kan du se de streamingtjenester, som du har valgt til dit abonnement.

    Tryk på den streamingtjeneste, som du ønsker at fjerne.

Oversigt over YouSee Stream-abonnement med valgte streamingtjenester. Én af streamingtjenesterne er markeret og fremhævet.
  1. Gå derefter til knappen Fjern streamingtjenesten, og vælg den.


    Tryk herefter på Vælg.

Oversigt over Disney Plus abonnementstyper med priser og funktioner samt dialogboks til fjernelse af tjenesten
  1. Nu er streamingtjenesten, som du har fjernet, placeret under Mulige tjenester.


    Tryk herefter på Fortsæt, hvis det er korrekt.

Oversigt over Valgte tjenester, hvor Disney+ nu er væk og i stedet er placeret under Mulige tjenester. I bunden er en grøn "Fortsæt"-knap fremhævet. Under den grønne knap er der en "annuller"-knap.
  1. Til sidst skal du bekræfte, at du ønsker at fjerne streamingtjenesten.


    Accepter først abonnementsvilkår og fortrydelsesfrist, samt at ændringen træder i kraft med det samme.


    Tryk nu på Bekræft.

Bekræftelsesside for valg af YouSee Stream-abonnement med fjernet Disney +. Grøn "Bekræft"-knap er markeret og fremhævet i bunden. Under den er der en "Tilbage"-knap.
  1. Dine ændringer er nu bekræftet, og du kan trykke Ok.


    Dit abonnement er nu opdateret, og du kan ikke længere bruge dén tjeneste, du har fjernet. 

Side med et stort grønt flueben, som viser, at du har bekræftet dine ændringer. Nederst på siden er en grøn knap med "Ok" markeret og fremhævet.



Du har nu gennemgået, hvordan du udskifter og fjerner streamingtjenester i dit YouSee Stream-abonnement.

Når dine ændringer er gemt, er abonnementet opdateret med de tjenester, der passer bedst til dine behov.



Avatar chat bubble

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Så få hjælp i chatten

Var denne side brugbar?