Har du et Bland Selv-abonnement, kan du skifte dine tv-kanaler og streamingtjenester direkte i YouSee Play på din pc.
Vi anbefaler, at du bruger Google Chrome som browser, når du skal bruge YouSee Play.
Nedenfor kan du se, hvordan du vælger, fjerner og udskifter dine tv-kanaler eller streamingtjenester i YouSee Play på din pc.
Først går du ind på play.yousee.dk og logger ind med dit YouSee Login.

Klik på Indstillinger i menuen og derefter Vælg kanaler & streamingtjenester.

Her er oversigten over alle de tv- og streamingtjenester, du kan vælge.
Til at starte med har vi valgt kanaler for dig. Derfor skal du fravælge kanaler, før du kan vælge nye til.

Du kan se, hvor mange point du har i dit abonnement. Pointene bruger du, når du vælger kanaler.
Sammen med navnet på dit abonnement, kan du se, om du har brugt alle point i abonnementet.

Hvis en streamingtjeneste har flere varianter, skal du blot klikke på den. Så får du mulighed for læse mere om varianterne og vælge den, du ønsker.

Find de tv-kanaler eller streamingtjenester, du ønsker at vælge, og klik på dem.
Nu bliver kanalen markeret med et grønt flueben.
Når du skal fjerne tv-kanaler, skal du blot klikke på den kanal, du ønsker at fjerne.
Du kan se, at en kanal er fjernet, når fluebenet er væk.

Du kan med fordel klikke på Mine valgte. Her kan du se de tv-kanaler, du har valgt, og som du kan fjerne.

Når du er færdig med at skifte tv-kanaler og streamingtjenester, klikker du på Fortsæt nederst.

Du skal nu bekræfte dit valg af ny kanal eller streamingtjeneste. Klik på Bekræft.

Dine nye tv-kanaler er typisk klar med det samme. Du får besked på skærmen, så snart dine nye kanaler er tilgængelig.
Det kan dog tage op til 24 timer før de nye kanaler er tilgængelige på ekstra kort. Du kan fortsætte med at se tv imens vi skifter dine kanaler ved at trykke på Gå tilbage.
Hvis du har valgt en ny streamingtjeneste, skal du aktivere din konto hos tjenesten. Tryk på den tjeneste, du har valgt, nedenfor for at få en guide.
Vælg din streamingtjeneste






Du kan se på hver enkelt kanal eller streamingtjeneste, hvor mange point du skal bruge, for at den bliver en del af dit abonnement.

Du kan løbende skifte ulåste kanaler, og du behøver altså ikke skifte alle kanaler på en gang.
Har kanalen en hængelås, kan du ikke udskifte den endnu. En kanal er nemlig låst i 30 dage fra den dag, du har tilvalgt den. Efter de 30 dage, kan du igen skifte den ud med en anden kanal, hvis du ønsker det.
Kanaler i Grundpakken kan du ikke udskifte, og de er derfor altid markeret med en hængelås.