Sådan aktiverer du eSIM manuelt

Hvis QR-koden ikke virker for dig, får du her hjælp til, hvordan du aktiverer dit eSIM manuelt.

Har du allerede SM-DP+ adresse og Aktiveringskode klar, kan du springe direkte til punkt 5.

1. Log ind i Mit YouSee.

2. Vælg det abonnement, du har bestilt eSIM til.

3. Tryk på pilen ud for Dit abonnement, og vælg Simkort.

4. TrykVis QR-kode. Under QR-koden står de oplysninger, du skal bruge til manuel opsætning (SM-DP+ adresse og Aktiveringskode).

5. Åbn appen Indstillinger på den mobil, du vil aktivere eSIM på.

6. Tryk på Mobilnetværk.

7. Tryk på Tilføj eSIM og herefter Brug QR-kode.

8. Tryk på Skriv oplysninger manuelt i bunden af skærmen.

9. Indtast de oplysninger, der står under QR-koden i Mit YouSee.

Følg herefter guiden på skærmen.

Har du allerede Aktiveringskoden klar, kan du springe direkte til punkt 5.

1. Log ind i Mit YouSee.

2. Vælg det abonnement, du har bestilt eSIM til.

3. Tryk på pilen ud for Dit abonnement, og vælg Simkort.

4. TrykVis QR-kode. Under QR-koden står Aktiveringskoden, som du skal bruge til at aktivere dit eSIM.

5. Tryk på Indstillinger på din mobil.

6. Tryk på Forbindelse og herefter SIM-administrator.

7. Tryk på Tilføj eSIM og herefter Scan eSIM.

8. Skriv Aktiveringskoden, som står under QR-koden i Mit YouSee.

Følg herefter guiden på skærmen.