Sådan bruger du Live Radio

I YouSee Musik kan du også lytte til live radio fra din favoritradiokanal.

Du kan vælge imellem stort set alle danske radiostationer.

Fra DR kan du lytte til P1, P2, P3, alle de lokale P4-kanaler, P5, P6 Beat og P8 Jazz. Du kan også lytte til RadioPlay som indeholder: Nova, The Voice, Radio Soft, Pop FM, Radio 100 og myROCK.

Derudover har vi et stort udvalg af lokalradiostationer: Skala.fm, ANR, Classic.fm og mange flere.

Du finder radiostationerne ved at klikke på Stationer i bunden af appen.

Du finder radiostationerne ved at klikke på Stationer i bunden af appen.

Tilføj en sang fra radioen

Hører du en god sang i radioen, kan du tilføje den til Min Musik eller en playliste. Du kan også gå direkte til kunstneren eller albummet, for at høre mere af kunstnerens musik.

1. Start en radiostation

2. Tryk på sangen i afspilleren i bunden af skærmen

Start en radiostation. Tryk på sangen i afspilleren i bunden af skærmen
  1. Tryk på kø-ikonet for at se listen over sange, der bliver spillet på radiostationen

Tryk på kø-ikonet for at se listen over sange, der bliver spillet på radiostationen
  1. Tryk på de tre prikker til højre for sangen

Tryk på de tre prikker til højre for sangen
  1. Vælg Tilføj til Min Musik eller Tilføj til playliste

Vælg Tilføj til Min Musik eller Tilføj til playliste