Opsæt dit Huawei B535 modem

Huawei B535 Fast modem 4GSkift valg

Kom i gang med dit Huawei B535 modem

1. Tag først simkortet ud af simkort holderen – dit Huawei modem bruger microsim, som er den midterste del af simkortet.

2. Indsæt simkortet i dit modem med chippen nedad.
    Du indsætter simkortet i bunden af modemmet, hvis du lægger modemmet med bagsiden op, skal chippen vende nedad. Når du hører et klik er simkortet sat rigtigt i.

3. Tilslut herefter strømstikket.

Opret forbindelse til internettet

1. Find dit modem på listen med trådløse netværk på din pc, mobil eller tablet.. Navnet står i bunden af dit modem under punktet SSID-HUAWEI.

2. Indtast så adgangskoden. Koden finder du også i bunden under punktet WIFI PASSWORD.

1. Bruger du pc, kan du i stedet for wi-fi også sætte netværkskablet (LAN-kablet) mellem dit modem og dit pc for at oprette forbindelse til internettet.

Konfigurér dit modem

Vil du ændre dit netværksnavn og adgangskode, kan du finde hjælp her.
Ændre netværksnavn og kode