Sådan kommer du igang med dit Huawei E3372 modem

Huawei E3372 DongleSkift valg

I denne guide viser vi, hvordan du opsætter dit mobile bredbånd på dit Huawei modem for at komme på internettet.

Kom godt igang med dit Huawei E3372 modem

1. Tryk simkortet ud af plastikkortet og sæt det i modemmet.

1. Sæt modemmet i USB-indgangen på din pc. Dit modem kommer med den nyeste software, og installationen går i gang af sig selv.

Begynder installationen ikke automatisk, kan du gøre følgende:

• Åbn Stifinderen og klik på denne computer/pc. Dobbeltklik på Mobile Partner-ikonet

• Tag dit modem ud af din pc, og tjek om simkortet er sat korrekt i.

• Prøv at sætte dit modem til en anden pc for at teste modemmet

Vil installationen stadig ikke gå i gang, skal du kontakte os på 70 70 40 40.

1. Start installationsguiden ved at klikke på Næste.

1. Klik på Jeg accepterer for at godkende licensaftalen.

1. Vælg, hvor på din pc Mobile Partner skal ligge. Din pc vælger ellers automatisk en placering. Klik herefter på næste.

1. Vælg hvor genvejen til Mobile Partner skal placeres og klik på Installér. Mobile Partner bliver nu installeret på din pc.

1. Klik på Afslut og start Mobile Partner.

1. Klik på Opret forbindelse. Så er du klar til at bruge internettet.