Opsæt din NR2101 router

NR2101Skift valg

Sådan opsætter du din router

1. Tryk simkortet ud i den rigtige størrelse. Din router bruger nano-simkort.

NR2101 - Simkort
  1. Løft låget af din router og fjern batteriet. Under batteriet står netværksnavnet (SSID) og adgangskoden (WIFI Key). Husk at notere oplysningerne, til du skal tilslutte dig internettet.

NR2101 - Løft låget
  1. Sæt dit simkort i simkortåbningen og skub batteriet på plads. Sæt derefter låget på igen.

NR2101 - Sæt simkortet i routeren
  1. Hold power-knappen inde, indtil skærmen på routeren tændes.

NR2101 - Tænd på power-knappen
  1. Tjek, at routeren har mobilsignal. Det kan du se på søjlerne øverst på skærmen, ligesom på din mobil.

NR2101 - Tjek forbindelsen
  1. Placér din router højt, frit og tæt på et vindue for at få den bedste forbindelse.

Nu er din router klar - så mangler du kun at oprette forbindelse til nettet.

Sådan kommer du på nettet

1. Find den enhed (fx din mobil, pc eller tablet), som du gerne vil oprette forbindelse til internettet med.

2. Åbn listen over wifi-netværk på enheden, og vælg routerens netværksnavn (SSID).

3. Tast adgangskoden (WIFI Key), som du også fandt på routeren.

Nu har du oprettet forbindelse og kan gå på nettet.