Se DRTV på din tv-boks og app

I DRTV finder du alle de programmer DR laver, og du kan se dem direkte på din tv-boks eller via YouSee Tv & Film-appen.

Se her, hvor du finder DRTV på din tv-boks og Tv & Film-appen.
Du kan se DRTV, hvis du i forvejen har adgang til tv-arkiv gennem din tv-pakke.

DR TV igennem telefonstik

Modtager du tv gennem telefonstikket, så finder du DRTV under menupunktet Kanaler & Apps.

DR TV gennem kabel-tv-stik

Modtager du tv gennem et kabel-tv-stik, så finder du DRTV under menupunktet Kanaler.

DR Tv igennem YouSee TV & Film app eller tv.yousee.dk

På YouSee Tv & Film-appen og tv.yousee.dk, finder du også DRTV under Kanaler.