Se DRTV på din tv-boks og app

I DRTV finder du alle de programmer DR laver, og du kan se dem direkte på din tv-boks eller via YouSee Play-appen.

Se her, hvor du finder DRTV på din tv-boks og YouSee Play-appen.
Du kan se DRTV, hvis du i forvejen har adgang til tv-arkiv gennem din tv-pakke.

DRTV på tv-boks via telefonstik

Modtager du tv gennem telefonstikket, så finder du DRTV under menupunktet Kanaler & Apps.

DRTV på tv-boks vis kabel-tv-stik

Modtager du tv gennem et kabel-tv-stik, så finder du DRTV under menupunktet Kanaler.

DRTV gennem YouSee Play-appen og på pc

På YouSee Play-appen og play.yousee.dk, finder du også DRTV under Kanaler.