Musik som en del af dit mobilabonnement

Se vores gode priser

Lyt til de helt nye hits, og de bedste klassikere med vores helt egen musiktjeneste YouSee Musik. Du får med andre ord fantastisk musik uanset hvad du er til.
Du kan hente appen til din mobiltelefon og tablet, så du altid har musik på farten. Du kan også lytte til YouSee Musik fra din computer gennem din internetbrowser.

Se priser på mobilabonnement inkl. musik

Fri tale, 20 GB og 100 millioner musiknumre for 149 kr./md.

Spar de penge, du bruger på musikstreaming hver måned med et mobilabonnement med musik fra YouSee. Vælg vores billigste abonnement med Fri Tale, 20 GB data i Danmark, Roaming i 36 lande i Europa med op til 20 GB data, og YouSee Musik med over 100 millioner musiknumre til kun 149 kr. om måneden. Der er ingen reklamer, og du kan lytte til al den musik, du vil.

Masser af fordele med YouSee Musik i dit mobilabonnement

Hent YouSee Musik-appen til din mobiltelefon og tablet, så du altid kan høre musik på farten. Du kan også lytte til YouSee Musik fra din computer gennem din internetbrowser.

  • Ingen reklamer

  • Lyd i høj kvalitet

  • Nye hits fra de største kunstnere

  • Personlige anbefalinger

  • Stort udvalg af danske radiokanaler

  • Opret dine egne playlister

  • Overfør dine playlister fra Spotify og andre populære streamingtjenester

Stream musik på Danmarks bedste mobilnet

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Med et YouSee mobilabonnement er du på Danmarks bedste mobilnet – nemlig TDC NETs – som Teknologisk Institut for 9. år i træk har målt til Danmarks bedste. Det betyder, at du på landsplan får den bedste 5G-dækning og de hurtigste up- og downloadtider på din mobil. Teknologisk Institut har foretaget målinger på 691 lokationer i hele lande og resultatet er klart – TDC NET leverer den bedste samlede mobilnetværksoplevelse.

Læs mere om DKs bedste mobilnet

Tag musikken med på rejsen med Roaming World

Roaming World

Med Roaming World kan du lytte til musik i YouSee Musik-appen i 48 lande. Du kan også ringe, sende beskeder og gå på nettet, når du rejser uden for Danmark.

Læs mere om Roaming World

Musikstreaming på flere enheder

Musikstreaming på flere enheder

Du kan høre musik på flere forskellige enheder fra YouSee Musik-appen. Fx kan du afspille via din mobiltelefon, tablet og PC. Og du kan også afspille via Sonos, Bluetooth, Chromecast, AirPlay og CarPlay.

Spar penge med YouSee Musik i dit abonnement

Det er billigt at vælge et af vores mobilabonnementer med musik fra YouSee. På den måde får du nemlig din musiktjeneste gennem dit mobilabonnement og sparer en ekstra udgift på musiktjenester hver måned.

Lyd i høj kvalitet – helt uden reklamer

Du afspiller musik i høj lydkvalitet. Helt uden reklamer. Så kan du lytte til musik dagen lang helt uden forstyrrelser.

Lyt til radio med YouSee Musik

Du kan lytte til liveradio - både via app og web. Ja faktisk er YouSee Musik den eneste musiktjeneste på markedet, hvor du kan afspille DR’s radiokanaler P1, P2, P3, P5, P6 Beat og P7 Mix.

Overfør dine playlister fra Spotify og andre populære streamingtjenester

Soundiiz

Du kan nemt og hurtigt overføre dine personlige spillelister fra de mest populære og udbredte musiktjenester som fx Spotify.

Se hvordan du gør

Masser af playlister og forslag til ny musik

Med YouSee Musik kan du lave dine helt egne playlister. Du kan også gå på opdagelse i alle de playlister, der allerede ligger klar til dig. De indeholder alt fra de nyeste udgivelser til de største hits. Og der er playlister til både træningen, rengøringen, arbejdet og festen.

YouSee Musik kommer også med forslag til playlister og musiknumre baseret på den musik, du lytter mest til.

Se vores playlister

Værd at vide om vores mobilabonnementer med musik

Du får YouSee Musik med alle vores mobilabonnementer - undtagen vores børneabonnement. Så du skal vælge det telefonabonnement med musik, der passer bedst til dit forbrug. Vi råder dig til at vælge ud fra, hvor mange GB data, du bruger om måneden.

Hos YouSee får du nogle af markedets bedste mobilabonnementer med musik. Hos os får du nemlig et hav af fordele inkluderet i prisen. Ud over musik fx Danmarks bedste mobilnetværk og Roaming World, så du kan bruge din mobil i udlandet.

Vi har et stort udvalg af mobilabonnementer med musik til forskellige priser. Lige nu er det billigste abonnement med musik vores Fri + 20 GB, hvor du får fri tale, 20 GB data, fri sms og mms, Roaming Europa 20 GB i 36 lande - og selvfølgelig YouSee Musik.

Du betaler regningen for dit mobilabonnement enten via Mit YouSee eller ved at tilmelde dig Automatisk Kortbetaling. Du kan også oprette en PBS aftale og betale via Betalingsservice. Du kan betale regningen hver eller hver tredje måned.

Det koster som udgangspunkt 99 kr. i oprettelse. Men hold øje med vores tilbud på mobilabonnementer med musik - nogle gange får du oprettelse til 0 kr.

Køber du et mobilabonnement med musik hos YouSee er der ikke binding - kun 30 dages opsigelse.

Køber du derimod en mobiltelefon med abonnement er der 6 mdr. binding på dit mobilabonnement.