5G hos YouSee - Lynhurtigt mobilnetværk

5G på Danmarks bedste mobilnetværk

Hos YouSee får du den markant bedste mobilnetværksoplevelse – leveret af TDC NET

Mobiltelefoner med 5G

5G-mobiltelefoner

Mobilabonnement med 5G

Mobilabonnement med 5G

Danmarks bedste mobilnetværk for 7. år i træk

Teknologisk Institut har for 7. år i træk målt TDC NETs mobilnetværk til Danmarks bedste. Og det er rigtig godt nyt for alle med et mobilabonnement og et mobilt bredbånd-abonnement hos YouSee. Det betyder nemlig, at du får den bedste 5G-mobildækning med hele 99,3%. Du får også den hurtigste og mest fejlfri dataforbindelse i Danmark, 25% hurtigere download og 32% hurtigere upload hastigheder end på øvrige mobilnetværk.

Få 5G-dækning i hele Danmark

TDC NETs mobilnetværk er det eneste i Danmark, der har et landsdækkende og fuldt udbygget 5G-mobilnetværk. Og i forbindelse med udbygning af mobilnetværket har TDC NET også øget kapaciteten på 4G mobilnetværket, så du kan opleve 4G+ flere steder i Danmark.

Sådan får du 5G oplevelsen

For at få den fulde 5G oplevelse skal du have et YouSee mobilabonnement med 5G  - det får du fra 149,-/md. Du skal også bruge en 5G-mobil. Se udvalget af 5G-mobiler her.
Sådan får du den fulde 5G oplevelse
Den nye iPhone 14 Pro

Oplev 5G på iPhone 14 serien

Seneste skud på stammen fra Apple er offentliggjort

Hos YouSee får du det maksimale ud af din iPhone 14 mobiltelefon. For med et YouSee 5G-mobilabonnement kan du opleve lynhurtige hastigheder og udnytte mobiltelefonens mange funktioner fuldt ud. Når du køber din iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro eller iPhone 14 Pro Max hos YouSee, får du 5G-oplevelsen i hele Danmark – med Danmarks bedste mobilnetværk.

Mobilabonnementer med 5G fra YouSee

Få et mobilabonnement med 5G hos YouSee

Med et 5G-mobilabonnement får du masser af fordele inkluderet i prisen. Udover 5G hastigheder og en stabil forbindelse uden forsinkelser, får du også Roaming og YouSee Musik med over 75 millioner musiknumre. Så kan du tage din mobiltelefon med på rejsen uden at bekymre dig om regningen, og du kan lytte til alle dine yndlingsnumre igen og igen.

Mobilt bredbånd fra YouSee

Få mobilt bredbånd med 5G-hastigheder

Med Mobilt Bredbånd fra YouSee kan du sørge for, at hele familien har 5G hastigheder, når I surfer, streamer og gamer – både ude og hjemme. Tag internettet med i sommerhuset, kolonihaven eller i båden og vær online med lynhurtig 5G.

Internet of Things

Med 5G bliver dit hjem endnu smartere

Vi får efterhånden flere og flere smarte løsninger i hjemmet, der gør hverdagen meget nemmere. Fx højttalere, køkkenudstyr og lys, som du alt sammen kan styre direkte fra mobiltelefonen. Alle disse Smart Home-løsninger kræver en god og hurtig forbindelse til internettet. Med 5G Mobilt Bredbånd kan du koble endnu mere smart udstyr til hjemmet på forbindelsen og være klar til endnu flere smarte løsninger i fremtiden.

Fakta om 4G og 5G

Hvad er 5G?

5G er den 5. generation af mobilnetværk - fremtidens mobilnetværk. Det har større kapacitet, har endnu hurtigere hastigheder og er mere stabilt.

Hvordan får jeg 5G?

For at få 5G-oplevelsen skal du vælge et YouSee mobilabonnement med 5G. Alle abonnementer med 5G inkluderer fri tale, sms/mms og masser af data. Alt sammen til en rigtig god pris.

Du kan opleve de lynhurtige 5G-hastigheder med YouSee allerede nu. Du får 5G med i dit mobilabonnement fra 149,-/md. Så er det op til dig, hvilken 5G-mobiltelefon du vil vælge.

Bestil et abonnement med 5G fra YouSee i dag.

Hvad koster 5G?

Hos YouSee tilbyder vi 5G-abonnementer til forskellige priser. Du kan få et 5G-mobilabonnement fra 149 kr./md. og et 5G-mobilt bredbåndsabonnement fra 349 kr./md.

Bestil et abonnement med 5G fra YouSee i dag.

Kan jeg få 5G?

Ja, du kan få 5G i hele Danmark. Du skal bare sikre dig, at du har en 5G-mobiltelefon samt et mobilabonnement inkl. 5G fra YouSee.

Bestil et abonnement med 5G fra YouSee i dag.

Hvem udbyder 5G?

TDC NET er længst fremme med udbygning af 5G-mobilnetværket i Danmark, som er den nyeste generation af mobilnetværk. Med et mobilabonnement og/eller et mobilt bredbåndsabonnement fra YouSee kommer du på TDC NETs mobilnetværk, hvor du kan opleve lynhurtige hastigheder med 5G.

Bestil et mobilabonnement fra YouSee med 5G

Hvordan får jeg 5G på min mobiltelefon?

For at få forbindelse til det nye 5G-mobilnetværk skal du have en 5G-mobiltelefon og et mobilabonnement inkl. 5G.

Hvor dækker 5G i Danmark?

5G-mobilnetværket er åbent, og ca. 99,3% af alle, der bor i Danmark, kan komme på 5G med en 5G-mobiltelefon og et 5G-mobilabonnement.

Er svartiden kortere med 5G?

Svartiden (der også er kendt som responstiden) er den tid, det tager for dig at for eksempel reagere på et opslag, til Facebook registrerer det på skærmen. Hvis du tit gamer online, er responstiden utrolig vigtig, da “klik til handling” skal være så kort som muligt. Det er derfor altafgørende, at svartiden er utrolig kort, da det har betydning for om man vinder eller taber.

Med 5G vil du opleve at svartiderne bliver bedre og bedre, så i løbet af få år ville du kunne spille alle slags spil i de områder, hvor mobildækningen er god.

Hvor meget hurtigere er 5G i forhold til 4G?

Du kan mærke markant hurtigere hastigheder på 5G i forhold til 4G. Med 5G mobilt bredbånd får du det næste generations mobilnetværk, hvor du kan opleve 37 til 317 Mbit. Med 4G ligger hastigheden fra 17 til 71 Mbit.

dækningskortet kan du se forventede hastigheder 5G sammenlignet med 4G - både indendørs og udendørs.

Hvad bruges 5G til?

5G er fremtidens mobilnetværk og bruges til at levere lynhurtigt og stabilt internet til alle trådløse enheder med SIM-kort - fx mobiltelefoner, tablets og computere. Så kan du streame, game og surfe løs på det mobile netværk – helt uden forsinkelser.

Fremtiden er nær, for 5G kan også levere internet til trådløse højttalere, køkkenudstyr, vaskemaskiner, lys og andre Smart Home-løsninger.

Er 5G farligt?

Ifølge Sundhedsstyrelsen er 5G ikke farligt eller sundhedsskadeligt. Forskning på området viser, at der ikke er en særlig risiko forbundet med 5G-teknologi. På baggrund af Sundhedsstyrelsens anbefalinger har Energistyrelsen fastsat regler for radiobølger og stråling.

Hos YouSee og TDC NET overholder vi selvfølgelig alle retningslinjer og grænseværdier, der er for stråling i Danmark. Og strålingen i forbindelse med 5G-nettet vil ligge langt under de grænseværdier, vi har i dag.

Kan man få 5G mobilt bredbånd?

Ja, du kan få mobilt bredbånd med 5G hastigheder hos YouSee.

Hvilke frekvens kører 5G på?

5G-mobilnetværket kører på flere frekvensbånd. Det mest udbredte lige nu er 700 MHz frekvensbånd. I centrum af København, Aarhus og Odense kører 5G-mobilnetværket på 3,5 GHz som udvides løbende.

Hvornår kom 5G til Danmark?

Hos YouSee kunne du som en af de første i Danmark allerede opleve 5G fra september 2020. Alle YouSee kunder er på TDC NETs mobilnetværk, som var det første med 5G i Danmark.

Hvad er 4G?

4G bliver også kaldt for LTE (Long Term Evolution) og 4G er en forkortelse for 4. generation. 4G LTE er en udvidelse af 3G-netværket, der giver dig mulighed for at få meget høj hastighed på mobildata og bedre talekvalitet. 4G har gjort det muligt, at anvende internettet til meget mere end at streame, afspille musik og bruge sociale medier.

TDC NET arbejder hele tiden på at forbedre mobilnetværket og investerer massivt i fremtidens mobilnetværk, så du kan blive ved med at opleve Danmarks bedste mobilnetværk.

Hvor hurtigt er 4G?

Med 4G-forbindelsen får du en internethastighed på op på 71 Mbit/s (hvilket kan være højere afhængig af, hvor du er).

Som YouSee Mobil kunde kan du også opleve 4G+ hastigheder flere steder i Danmark. 4G+ kan give dig dobbelt så hurtige hastigheder afhængig af din mobiltelefon og afstand til mast.

Hvor dækker 4G?

Du behøver ikke være i nærheden af en større by for at opleve 4G, for TDC NETs 4G mobilnetværk dækker 99.6% af Danmark. Du kan ringe, sende beskeder og gå på nettet i hele landet - med en stabil og hurtig forbindelse.

Der kan dog være lokale forskelle på, hvordan dækningen opleves. TDC NET arbejder hele tiden på at forbedre mobilnetværket og holde det ved lige.

Se TDC NETs dækningskort og se forbindelser og hastigheder i dit lokalområde.

Skal jeg vælge 4G eller 5G?

Det er et godt spørgsmål og ikke helt så simpelt at svare på. Det afhænger udelukkende af, hvad du bruger din mobiltelefon til. Ønsker du at minimere ventetiden, når du henter store filer som fx film og apps og ønsker du hurtig reaktionstid, når du gamer, er 5G det oplagte valg.

Og kigger du efter en ny mobiltelefon, vil det være en god ide at vælge en med et 5G-signal. Så er du fremtidssikret.

Hvornår kom 4G til Danmark?

4G kom til Danmark tilbage i 2011 og erstattede det gamle 3G netværk. I dag er 4G netværket tilgængeligt i hele landet og er blevet forbedret, så forbindelsen kun er blevet endnu bedre i løbet af årene.

Vi tilbyder forskellige modem til forskellige behov - alt fra en dongle til dig på farten til en trådløs router i forskellige størrelser, så alle i hjemmet kan koble sig på forbindelsen.

Så hvis du ofte tager i sommerhus eller på weekendtur i båden kan du med fordel vælge en mindre router, som du nemt kan tage med dig.