Black Friday 2022 - Find årets bedste tilbud hos YouSee

Du finder et stort udvalg af vores telefoner til fuldstændig vanvittige priser, når vi kører kæmpe Black Friday udsalg fredag den 25. november 2022.

Mangler du en ny telefon? Eller vil du kickstarte årets julehandel og spare penge på årets julegaver? Hvert år på den sidste fredag i november holder vi stort udsalg med kæmpe rabatter på en række gode mobiltelefoner.

Vi opdaterer siden, når Black Friday nærmer sig med et stort udvalg af produkter på tilbud. Du kan med fordel skrive dig på vores interesseliste - så går du ikke glip af årets bedste tilbud på vores populære produkter til de skarpeste priser.

Skriv mig op

Årets vildeste tilbud og bedste rabatter

Hos YouSee går vi all-in, når årets største shoppedag løber af sporet. Vi skyder altid salget i gang med tilbud på en lang række populære produkter til de bedste priser på - både online og i vores fysiske butikker.

Så en ting er sikkert - der er masser penge at spare på mobiltelefoner og andre produkter til fordelagtige priser.

Black Friday - Årets vildeste tilbud og bedste rabatter

Black Friday - Køb af julegaver til billige priser

Køb af julegaver til billige priser

Black Friday blev helt fra begyndelsen anset for at være dagen, der for alvor sætter julehandlen i gang. Med knap en måned til juleaften fungerer dagen som startskuddet til årets julehandel, hvor du med fordel kan spare penge på julegaverne.

Black Friday - Køb online og spar tid og penge

Køb online og spar tid og penge

Bliv hjemme i sofaen og bestil i vores webshop. Så sparer du både tid og penge. Du får fri fragt, når du bestiller i online. Og så slipper du for at vandre rundt fra butik til butik på selve fredagen og undgår den voldsomme trafik af fodgængere, der alle jagter de mange butikkers udsalg.

Black Weekend - flere dage med gode tilbud

Black Weekend - flere dage med gode tilbud

Flere af de danske butikker har valgt at holde Black Friday hele den sidste weekend i november. Og der ryger normalt flere milliarder kroner over disken fra danskernes pengepunge og fra flere millioner Dankort-transaktioner. Hos YouSee kører vi også tilbud i dagene mellem Black Friday og Green Monday, så du har flere dage til at fange et godt tilbud.

Black Friday - Flere gode rabatter på Cyber Monday

Flere gode rabatter på Cyber Monday

Nåede du ikke at købe alle dine julegaver? Eller missede du de gode tilbud på selve dagen, hvor vi fejrer Black Friday? Bare rolig, vi holder Cyber Monday, hvor du også kan finde flere rigtig gode tilbud på særlige produkter til vilde priser. Cyber Monday ligger på mandagen efter Black Friday. I 2022 falder Cyber Monday mandag den 28. november.

Black Friday - Flere shoppedage i vente?

Flere shoppedage i vente?

Kan du heller ikke vente helt fra januar til november? Det kan vi i hvert fald ikke. Vi fører selvfølgelig gode tilbud flere dage på året, ikke kun på den ene dag i november efter højtiden Thanksgiving. Hold øje med webshoppen - vi kører løbende tilbud på mobiltelefoner og andre produkter online og i din lokale YouSee butik.

Få svar på dine spørgsmål om Black Friday

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday ligger altid den sidste fredag i november måned. I 2022 ligger Black Friday fredag den 25. november.

Hvornår starter Black Friday hos YouSee?

Udsalget starter fredag den 25. november 2022, hvor du købe mobiltelefoner og andre produkter til rigtig gode priser i løbet af dagen.

Hvor stammer Black Friday fra?

Den amerikanske højtid Black Friday (oversat sort fredag) har fået momentum i Danmark. Og hvert år glæder vi os til at tilbyde dig formidable tilbud på Black Friday. Og så kan du jo med fordel være tidligt ude og spare penge på julegaverne.

Alle de dansk butikker har taget årets store shoppedag til sig og bugner med tilbud, så du kan spare flere tusinde kroner på alverdens fantastiske produkter.

Black Friday er et amerikansk fænomen og ligger dagen efter Thanksgiving. Den første gang Black Friday blev holdt var i 1952, hvor de fleste amerikanere tog på den helt store indkøbstur, fordi de havde fri fra arbejde.

Dagen fik navnet sorte fredag, fordi gaderne ofte var helt sorte af alle de fodgængere, der skulle ud og shoppe.

Hvornår kom Black Friday til Danmark?

Black Friday - eller på dansk Sort Fredag startede tilbage i 2011 - 2012 da en række danske webshops introducerede fænomenet. Siden har også de fysiske butikker taget fænomenet til sig.

Er Black Friday en helligdag?

Nej, Black Friday er ikke en en officiel helligdag i Danmark.

Hvad er forskellen mellem Black Friday og Cyber Monday?

Black Friday er kendetegnet ved at produkter kan købes både på nettet og i fysiske butikker. Cyber Monday er typisk kun tilbud i webshops.

Kan det betale sig at shoppe julegaver til Black Friday?

Ja, hos YouSee sørger vi altid for at have nogle ekstra spændende tilbud der kun gælder Black Friday.