Se alt sommerens sport. Ét sted.

Er du klar til ”Vi gjorde det!!”-tårerne, “Er der VAR?!?”-koldsveden” og ”Hvad sker der!!”-råbet, når den vildeste sportssommer fløjtes i gang?

Med YouSee Play kan du se hvert et mål, hvert et hårnålesving og hver en matchbold – så glæd dig til en fantastisk sommer med alle sportens store følelser samlet ét sted.

Bestil YouSee Play

Sæt et stærkt hold for 299 kr./md.

Med YouSee Play bestemmer du selv, hvilke kanaler og streamingtjenester, dit abonnement skal indeholde. Du bruger point til at vælge, hvad du vil have adgang til – og med 20 point kan du stort set boltre dig i alt sommerens sport. 

Her kan du se, hvad du fx kan bruge 20 point på. Og lige nu er prisen for alle disse kanaler kun 299 kr./md. de første 3 mdr.*

Er du i tvivl om, hvilke kanaler du skal vælge?
Tag en hurtig test her

*Herefter 399 kr./md. Tilbuddet gælder til 14. juli 2024 for nye tv-kunder. Mindstepris i 6 mdr. er 2.094 kr.


EM i fodbold

14. juni - 14. juli

Der er dansk revanche på menuen, når EM i Tyskland bliver sparket i gang den 14. juni. Kasper Hjulmands udvalgte skal rejse sig efter et sløjt VM i Qatar, og det kan de passende gøre med en stor præstation i puljespillet. Her skal de bl.a. møde England, som punkterede det danske EM-eventyr i 2020 efter et smertefuldt nederlag på Wembley.

Danmarks gruppekampe:

Slovenien - Danmark 16. juni kl. 18.00 på DR1

Danmark - England 20. juni kl. 18.00 på TV 2

Danmark - Serbien 25. juni kl. 21.00 på DR1


Tour de France

29. juni - 21. juli

Ingen sommer uden verdens største cykelløb. Se med, når klodens bedste ryttere presser sig selv til det i yderste med den storslåede, franske natur som baggrundstæppe i jagten på etapesejre og ikke mindst den gule trøje. Den har siddet solidt plantet på Jonas Vingegaard de seneste to år, men er han klar til at forsvare den efter sit voldsomme styrt i foråret?

Sport á la carte

Har du brug for en hviledag fra live-sporten, er YouSee Play også fyldt med masser af streamingtjenester. Her finder du et hav af film og serier og fascinerende sportsdokumentarer. Kom fx helt tæt på Jonas Vingegaards Tour-triumf i serien Tour de France: Unchained på Netflix. Eller kom tættere på Bendtner i dokumentarserien, der fortæller historien om en talentfuld amagerdreng, der farer vild i fodboldverdenens overhalingsbane.

Se alt det du kan vælge


Sommer-OL i Paris

26. juli - 11. august

Det bliver bare ikke større end OL. Her samles verdenseliten på tværs af sportsgrene, når den olympiske flamme bliver tændt i Paris den 26. juli. Danmark drømmer traditionen tro om masser af podiepladser, og skal bl.a. forsvare guldmedaljerne i herrehåndbold. Og på streamingtjenesten Max kan du følge Esben Bjerre og Peter Falktofts tur til det store sportsmekka i serien I Paris går det godt.


3F Superliga

19. juli - 26. maj

Den bedste danske fodboldrække flytter i løbet af sommeren ind hos TV 2, som skal dele de mange spændende opgør med TV3-kanalerne. Det betyder, at du kan se alle tv-kampene fra Superligaen, når du har tv fra YouSee. Der er sæsonstart den 21. juli, og vi er med fra det første spark til sæsonens sidste fløjt.

Fløjt i gang - skift ud

Det indhold du vælger, kan du nemt og hurtigt skifte ud med noget andet. Fx når Touren slutter, og Superligaen starter. Det koster ikke noget, og så har du altid adgang til de sportsbegivenheder, du gerne vil se. Mangler du et point eller to, kan du købe enkelte point for 10 kr./md.

Når sommeren er slut, er det måske også tid til en udskifter? Så vælger du bare noget nyt, og betaler kun for de kanaler og streamingtjenester, du gerne vil se.

Masser af sport året rundt 

Det bliver en helt vild sportssommer, men sportsåret fortsætter heldigvis efter, at den olympiske flamme er gået ud. Her er et lille udvalg af alt det, du kan glæde dig til at se. Og du kan selvfølgelig se det hele med YouSee Play. 

Premier League

Golf

Vuelta a España

Grand Slam tennis

NBA

Champions League

Formel 1

Håndbold

Dart