Den eneste genvej du skal kende

Den nye YouSee Streamer er til dig, der elsker tv og streaming – men som hurtigt farer vild i al den underholdning, du har adgang til. Nu kan du få et samlet overblik over alt det, du er i gang med at se. Du skal bare tænde din streamer. Så finder du alle dine tv-kanaler, streamingtjenester og apps ét sted.

Få overblikket tilbage

YouSee Streamer fjernbetjening

Med streameren får du et lynhurtigt overblik – på tværs af al din underholdning. Se videre, hvor du slap. Få inspiration til den næste serie. Tjek alt det nye indhold. Ét og samme sted.  

Vi danskere bruger i gennemsnit 23 minutter på at lede efter noget, vi gerne vil se. Med en YouSee Streamer skal du kun lede efter play-knappen. Så får du både overblikket og din aften tilbage.

Tag din streamer med overalt

Stream din underholdning når du er på ferie

Streameren er på størrelse med en post-it, og kan hurtigt gemmes væk bag tv’et. Du kan også nemt smide den i weekendtasken, tage den med i sommerhus eller på ferie i EU. Det eneste den kræver er en skærm med HDMI-indgang, wifi og en stikkontakt.

Måske det bedste produkt nogensinde?

Streameren er blevet testet af en række eksperter, og de er ikke i tvivl. Den er nem, intuitiv og superlækker – og så giver den et fantastisk overblik over al din underholdning. Kom ned i en af vores mange butikker og prøv den allerede i dag. 

Lille - men fyldt med det største

En YouSee Streamer

Streameren er lille, fleksibel og nem at bruge. Og så er den baseret på Google’s Android Tv, og ligger klar med tusindvis af apps til download. Også dem du ikke abonnerer på hos os. Den har indbygget Chromecast og Google Assistant, så du kan tale til fjernbetjeningen, og bede den om at søge efter en serie. Derudover kan streameren vise indhold i 4K Ultra HD, og giver dig en fantastisk lyd- og billedkvalitet.

Hør musik via din streamer

Musik på din YouSee Streamer

Har du YouSee Musik? Så kan du også lytte til de mere end 100 mio. musiknumre på din streamer. Tænd streameren, find musik-appen og tryk play. Så bliver dit tv endnu et sted, hvor du kan lytte til al den musik, du elsker.

Læs mere om YouSee Musik

Streameren er den perfekte makker til YouSee Play

En YouSee Streamer og en fjernbetjening

Streameren gør YouSee Play endnu bedre. Her kan du frit vælge de tv-kanaler og streamingtjenester du vil, og skifte dem ud, som det passer dig. Og med streameren får du det fulde overblik over al den underholdning, du har til rådighed. Så kan du nemt se videre på din yndlingsserie eller hurtigt finde nye favoritter.

Lige nu får du YouSee Play til halv pris de første 3 mdr.

Læs mere om YouSee Play

Er streameren det rigtige for dig?

Du kan se YouSee Play via app, streamer eller tv-boks. Se, hvordan de adskiller sig herunder. Du får altid appen med, uanset hvilket YouSee Play-abonnement, du vælger.

Værd at vide om YouSee Streamer

En YouSee Streamer er en smart, lille dongle, som du tilslutter til dit tv via et HDMI-stik. Den har indbygget Chromecast og er baseret på Google’s Android Tv. Streameren er den perfekte makker til YouSee Play, og den giver dig mulighed for at få et overblik over al din underholdning et og samme sted. Her kan du bl.a. søge på tværs af alle dine streamingtjenester – også dem, du ikke har igennem YouSee.

Der følger en fjernbetjening med, som gør det nemt at zappe mellem dine tv-kanaler og streamingtjenester. Fjernbetjeningen er desuden stemmestyret, så du kan tale til den og bede den søge en bestemt titel frem.

Ja, du skal have et tv-abonnement hos os for at få en YouSee Streamer. Streameren er designet til YouSee Play, men du kan sagtens bruge den sammen med et af vores andre tv-abonnementer.

Nej, du skal vælge streameren til. Den koster 399 kr. + 99 kr. i evt. forsendelse.

Ja, der følger en smart Bluetooth fjernbetjening med. Med fjernbetjeningen kan du nemt zappe mellem dine tv-kanaler og streamingtjenester. Fjernbetjeningen er desuden stemmestyret, så du kan tale til den, og bede den om at finde det, du vil se.

Ja, du kan nemt tage den med i sommerhus, på weekend eller når du rejser i EU. Du kan bruge streameren i alle EU-lande i op til 30 dage ad gangen.

Streameren bygger på Android TV-platformen. Det betyder, at du kan downloade alle de apps, der findes til denne platform, hvad enten det er radioapps, spil eller streamingtjenester som Discovery+ og Apple TV+. Streameren kan altså også bruges til at streame underholdning, du ikke har valgt i YouSee Play.

Du kan maksimalt have 5 streamere i husstanden. Hvis du er logget på alle 5, kan du ikke også være logget på YouSee Play-appen via andre enheder. Du skal også være opmærksom på, at der er begrænsninger på tv-kanalerne i forhold til hvor mange i husstanden, der kan se den samme kanal samtidig.

Ja, det kan du godt. En ekstra streamer koster 30 kr./md., og du kan maksimalt have 5 streamere i alt.

En YouSee Streamer giver dig en mere fuldendt oplevelse, da den samler dine tv-kanaler, streamingtjenester og apps ét sted – også dem du ikke abonnerer på via os. Men streameren udelukker ikke, at du kan bruge andre produkter, og det er ikke et krav at tilkøbe streameren til dit abonnement.

YouSee Musik er inkluderet i de fleste mobilabonnementer, så du frit kan lytte til al din yndlingsmusik uden at betale ekstra for en musiktjeneste.

Læs hvordan du får YouSee Musik med et YouSee Mobil abonnement