Få den bedste tv- og streamingoplevelse hos YouSee

Du vælger blot hvor mange point, du vil blande for - så er du klar til at sammensætte din helt egen tv-pakke. Så får du indhold fra streamingtjenester og tv-kanaler samlet ét sted med film, sport, nyheder, børneunderholdning, dokumentarer og serier.

Kom i gang med Bland Selv
Se Badehotellet med TV 2 PLAY

Nyhed – få TV 2 PLAY som en del af din tv-pakke

Nu kan du vælge TV 2 PLAY som en del af din Bland Selv Tv-pakke. Med TV 2 PLAY får du en streamingtjeneste med det bedste indhold fra TV 2 - når du vil, og hvor du vil. Du får også alle TV 2’s kanaler i din tv-pakke.

Se Stranger Things med Netflix

Hvor mange Bland Selv-point har du brug for?

Tag testen og find den tv-pakke, der passer til dig.

Ser du tv og/eller streamer du?
Hvad vil du gerne kunne se i din tv-pakke?
Hvor mange personer er der i din husstand?
Hvilke streamingtjenester ønsker du at kunne se i din tv-pakke?
Grundpakke

Det får du med

 • Pause, spol og optag
 • Tv-arkiv
 • Se tv på alle dine skærme
Bestil her
Bland Selv tv og streaming for 10 point + Grundpakke

Det får du med

 • Bland streaming og tv-kanaler
 • Pause, spol og optag
 • Tv-arkiv
 • Se streaming og tv på alle dine skærme
Bestil her
Streamingtjenester
Bland Selv tv og streaming for 20 point + Grundpakke

Det får du med

 • Bland streaming og tv-kanaler
 • Pause, spol og optag
 • Tv-arkiv
 • Se streaming og tv på alle dine skærme
Bestil her
Streamingtjenester
Bland Selv tv og streaming for 36 point + Grundpakke

Det får du med

 • Bland streaming og tv-kanaler
 • Pause, spol og optag
 • Tv-arkiv
 • Se streaming og tv på alle dine skærme
Bestil her
Streamingtjenester
Se fodbold fra Premier League med Tv fra YouSee

Masser af sport - se fodbold fra Premier League med Tv fra YouSee

Se en lang række af de vigtigste kampe fra Premier League på vores helt egen tv-kanal Xee. Vi har nemlig sikret rettighederne til en af verdens mest populære fodboldligaer. Så med en tv-pakke hos os, får du adgang til fodbold i verdensklasse.

Vælg mellem de mest populære streamingtjenester i Danmark

Vi har et stort udvalg af streamingtjenester, som du kan vælge direkte ind i din tv-pakke. Her kan du læse om vores mest populære streamingtjenester.

Streaming på alle dine enheder

Den bedste tv og streamingoplevelse får du med en YouSee Tv-boks. Derudover, er der mange andre muligheder for at se din favoritunderholdning på lige præcis den skærm, du foretrækker.

Se YouSee Tv på dit smart-tv

Smart-tv

Se YouSee Tv på din pc

Din computer

Se YouSee Tv på din mobil

Din mobil

Se YouSee Tv på din tablet

Din tablet

Udskift dine streaming-tjenester som det passer dig

Udskift dine streaming-tjenester som det passer dig

Du kan hurtigt og nemt udskifte dine streamingtjenester og tv-kanaler, som det passer dig. Så kan du fx skifte Netflix ud med HBO Nordic, hvis der er en ny serie, du gerne vil følge med i. Eller du kan skifte en af dine tv-kanaler ud med en anden, hvis der er et program på en anden kanal, du bare må se.

Stream de mest populære serier

Med vores store udvalg af streamingtjenester får du adgang til et bredt udvalg af de bedste og mest populære tv-serier. Her kan du se 3 af de mest populære serier – bland dem og mange andre ind i din tv-pakke.

Se Chernobyl på HBO

Chernobyl

Miniserien Chernobyl fra 2019 tager dig med på en rejse tilbage i tiden og skildrer den tragiske og grufulde eksplosionsulykke på atomkraftværket i Tjernobyl.

Se Stranger Things med Netflix

Stranger Things

Da unge Will på mystisk vis forsvinder i den lille by Hawkings, sætter Wills venner, familie og politichefen Jim Hopper sig for at opklare mysteriet og bringe Will tilbage.

Se Peaky Blinders på C More

Peaky Blinders

I Peaky Blinders kommer du med tilbage til England i tiden efter første verdenskrig, hvor Tommy Shelby står i spidsen for den magtfulde bande Peaky Blinders.

Få GigaSpeed internet hos YouSee

Nyd den bedste streamingoplevelse

Med vores lynhurtige hastigheder på op til 1.000 Mbit får du en stabil internetdækning til hele familien. Så kan I gå på internettet på alle jeres mobiler, tablets og computere på samme tid og streame film og tv-serier i ultrahøj kvalitet.

Værd at vide om streaming med YouSee Bland Selv Tv

Hvad er streaming tv?

Streaming tv er en måde at se film, serier og tv på gennem din internetforbindelse. Når du streamer film, serier og andre tv-programmer henter din computer, tv, mobil eller tablet data fra en udbyder som fx Netflix eller HBO Nordic eller en ekstern server. Det vil sige, at indholdet ikke ligger lokalt på din enhed og optager plads på harddisken. Du henter altså indholdet fra nettet samtidig med, at du ser det.

Det smarte ved at streame er, at film, serier og tv-programmer ligger digitalt på internettet - så har du ikke længere brug for dvd'er på reolen.

Når film, serier og tv-programmer ligger tilgængeligt på en streamingtjeneste kan du også se det lige præcis når du vil. Du behøver altså ikke sidde foran tv-skærmen, når udsendelsen bliver sendt i fjernsynet. Du kan ofte vente til senere med at se programmet.

Hvordan virker streaming tv med YouSee Bland Selv Tv?

Streaming tv fra YouSee virker på samme måde, som du kender fra streamingtjenester som bl.a. Netflix, HBO Nordic og ViaPlay. Du får adgang til YouSee Film & Tv app, hvor du har adgang til alt det indhold, du har valgt i din Bland Selv tv-pakke. På den måde kan du altså kombinere din tv-pakke med streaming, så du har alt samlet ét sted.

Når du klikker på et et tv-program, en film eller en serier, du gerne vil se, afspiller du via internettet, så intet af indholdet ligger lokalt på din harddisk. Det er kun, hvis du vælger at downloade en film eller en tv-serie, at du får den lokalt ned på din enhed.

I afsnittet "Hvordan ser man streaming tv hos YouSee?" kan du læse meget mere om YouSee Tv og Film appen.

Hvordan ser man streaming tv hos YouSee?

Du kan streame tv, film og serier med YouSee Bland Selv Tv på alle dine enheder - din tablet, din computer, dit tv, din tablet eller din YouSee Tv-boks. Du kan se tv via vores app YouSee Tv & Film. Og du kan hente appen både til Apple og Android tv - og til alle dine andre android eller iOS-enheder som smartphone, tablet og PC. På den måde har du alle dine tv-kanaler og streamingtjenester samlet ét sted.

Med YouSee Tv og Film appen kan du også pause, spole eller sætte programmer på pause. Og så kan du også se eller gense programmer, der allerede har været sendt i tv i det store Tv-arkiv. I appen kan du også optage programmer, du gerne vil se senere, leje film i 48 timer, favoritmarkere dine yndlingsprogrammer. Og så kan du få appen til at give dig en påmindelse om, hvornår dine favoritprogrammer ruller over skærmen. Du kan også downloade indhold i appen, så du har adgang til indholdet, når du er offline. I appen får du også en tv-guide, så du kan få et overblik over, hvad der ruller over skærmen.

Pris - hvad koster et tv- og streaming-abonnement hos YouSee?

Vi har forskellige Bland Selv-abonnementer til forskellige priser. Prisen på dit Bland Selv tv-abonnement afhænger af, hvor mange point du vil have at blande tv-kanaler og streamingtjenester for.

Det smarte ved Bland Selv Tv fra YouSee er, at du får alle dine tv-kanaler og streamingtjenester samlet ét sted. Så skal du ikke ud og købe adgang til alle mulige streamingtjenester ved siden af din tv-pakke.

Længere oppe på siden her kan du se, hvilke forskellige Bland Selv-pakker du kan få.