Få den bedste tv- og streamingoplevelse hos YouSee

Du vælger blot hvor mange point, du vil blande for - så er du klar til at sammensætte din helt egen tv-pakke. Så får du indhold fra streamingtjenester og tv-kanaler samlet ét sted med film, sport, nyheder, børneunderholdning, dokumentarer og serier.

TV 2 PLAY

Nyhed – få TV 2 PLAY som en del af din tv-pakke

Nu kan du vælge TV 2 PLAY som en del af din Bland Selv Tv-pakke. Med TV 2 PLAY får du en streamingtjeneste med det bedste indhold fra TV 2 - når du vil, og hvor du vil. Du får også alle TV 2’s kanaler i din tv-pakke. Hold dig opdateret på dagens nyheder på TV 2 NEWS, følg dine favorit-sportsgrene på TV 2 SPORT eller den nye TV 2 SPORT X og se prisbelønnet fiktion, dokumentarer, underholdningsshows, comedy, reality, film og meget mere på TV 2, TV 2 CHARLIE, TV 2 ZULU og TV 2 FRI.

Se Stranger Things med Netflix

Hvor mange Bland Selv-point har du brug for?

Tag testen og find den tv-pakke, der passer til dig.

Ser du tv og/eller streamer du?
Hvad vil du gerne kunne se i din tv-pakke?
Hvor mange personer er der i din husstand?
Hvilke streamingtjenester ønsker du at kunne se i din tv-pakke?
Grundpakke

Det får du med

 • Bland streaming og tv-kanaler
 • Pause, spol og optag
 • Tv-arkiv
 • Stream tv i hele Europa
 • Se streaming og tv på alle dine skærme
Bestil her
Bland Selv tv og streaming for 10 point + Grundpakke

Det får du med

 • Bland streaming og tv-kanaler
 • Pause, spol og optag
 • Tv-arkiv
 • Stream tv i hele Europa
 • Se streaming og tv på alle dine skærme
Bestil her
Streamingtjenester
Bland Selv tv og streaming for 20 point + Grundpakke

Det får du med

 • Bland streaming og tv-kanaler
 • Pause, spol og optag
 • Tv-arkiv
 • Stream tv i hele Europa
 • Se streaming og tv på alle dine skærme
Bestil her
Streamingtjenester
Bland Selv tv og streaming for 36 point + Grundpakke

Det får du med

 • Bland streaming og tv-kanaler
 • Pause, spol og optag
 • Tv-arkiv
 • Stream tv i hele Europa
 • Se streaming og tv på alle dine skærme
Bestil her
Streamingtjenester
Se fodbold fra Premier League med Tv fra YouSee

Masser af sport - se fodbold fra Premier League med Tv fra YouSee

Se en lang række af de vigtigste kampe fra Premier League på vores helt egen tv-kanal Xee. Vi har nemlig sikret rettighederne til en af verdens mest populære fodboldligaer. Så med en tv-pakke hos os, får du adgang til fodbold i verdensklasse.

Og du kan streame Premier League på dit Tv, din mobil, tablet og computer med YouSee Musik & Tv-appen. Så kan du se alle de fodboldkampe du vil - også selvom du ikke er hjemme foran tv’et.

Se Game of Thrones® på HBO Nordic

Følg de syv kongerigers kamp om jerntronen i King's Landing. I Game of Thrones® kommer du med på en fantastisk rejse til et af tidens mest ikoniske middelalderuniverser, hvor den kolde vinter lurer lige rundt om hjørnet.

Vælg mellem de mest populære streamingtjenester i Danmark

Vi har et stort udvalg af streamingtjenester, som du kan vælge direkte ind i din tv-pakke. Her kan du læse om vores mest populære streamingtjenester.

Streaming på alle dine enheder

Du får masser af muligheder for at se både tv-kanaler og streamingtjenester med Bland Selv Tv & Streaming. Du kan se tv og streaming med en YouSee Tv-boks, på dit Apple tv, via Chromecast, på dit smart tv, din computer, mobil og tablet.

Streaming på alle dine enheder

Med Tv-boksen har du nem adgang til underholdning – du kan nemt og hurtigt zappe fra DR til TV 2, til TV3 og videre til Netflix med et klik på fjernbetjeningen. Og du kan sætte programmer på pause, starte dem forfra og optage programmer, som du kan gemme til senere. Så har du altid alle dine favoritprogrammer gemt på Tv-boksen, som du kan se igen og igen.

Med vores app kan har du adgang til al den underholdning du vil se - hvor som helst, når som helst. Derfor er YouSee Tv perfekt til dig, der vil have adgang tv-programmer og streame film og serier på de mest populære streamingtjenester i Danmark.

Udskift dine streamingtjenester som det passer dig

Udskift dine streaming-tjenester som det passer dig

Du kan udskifte dine streamingtjenester og tv-kanaler, som det passer dig. Så kan du fx skifte Netflix ud med HBO Nordic, hvis der er en ny serie, du gerne vil følge med i. Eller du kan skifte en af dine tv-kanaler ud med en anden, hvis der er et program på en anden kanal, du bare må se.

Det er hurtigt og nemt at udskifte dine tv-kanaler og streamingtjenester. Dine ændringer træder i kraft senest inden for en time, og det koster ikke ekstra.

Stream de mest populære serier

Med vores store udvalg af streamingtjenester får du adgang til et bredt udvalg af de bedste og mest populære tv-serier. Her kan du se et lille udvalg af, hvilket indhold du bl.a. kan se på de forskellige streamingtjenester, som du kan vælge som en del af din tv-pakke.

Se Chernobyl på HBO

Chernobyl

Miniserien Chernobyl fra 2019 tager dig med på en rejse tilbage i tiden og skildrer den tragiske og grufulde eksplosionsulykke på atomkraftværket i Tjernobyl.

Se Stranger Things med Netflix

Stranger Things

Da unge Will på mystisk vis forsvinder i den lille by Hawkings, sætter Wills venner, familie og politichefen Jim Hopper sig for at opklare mysteriet og bringe Will tilbage.

Se Peaky Blinders på C More

Peaky Blinders

I Peaky Blinders kommer du med tilbage til England i tiden efter første verdenskrig, hvor Tommy Shelby står i spidsen for den magtfulde bande Peaky Blinders.

Se Girls på HBO

Girls

Tag med til New York, hvor de fire unge kvinder Hannah, Marnie, Shoshanna og Jessa prøver at finde vej i voksenlivet. En fejl ad gangen.

Se Black Mirror på Netflix

Black Mirror

I Black Mirror får du et dystopisk og satirisk blik på konsekvenserne af moderne teknologi og popkultur i det 21. århundrede.

Se Orange is the New Black på Netflix

Orange is the New Black

Kom med bag tremmerne og følg de indsatte kvinders dagligdag i Litchfield-fængslet i USA i Netflix originale serie Orange Is the New Black.

Se Big Little Lies på HBO

Big Little Lies

I Big Little Lies følger vi Madeleine, Celeste og Jane i Californien. Kom med bag facaden i de tre kvinders liv og opdag, hvordan tingene ikke altid er, som de ser ud.

Se House of Cards på Netflix

House of Cards

House of Cards tager dig med til Det Hvide Hus i USA, hvor Frank Underwood benytter sig af alle kneb på sin vej op ad den politiske rangstige.

Se The Crown på Netflix

The Crown

I Netflix originale serie The Crown kommer du tæt på Dronning Elizabeths liv som britisk regent og alle de problemer, der følger med den prestigefyldte titel.

Se Gurli Gris online med YouSee Tv og Streaming

Gurli Gris

I en af tidens mest populære tv-serier for børn Gurli Gris kan familiens yngste komme med på fantastiske eventyr med Gurli Gris, hendes venner og familie.

Værd at vide om streaming med YouSee Bland Selv Tv

Hvad er streaming tv?

Streaming tv er en måde at se film, serier og tv på gennem din internetforbindelse. Når du streamer film, serier og andre tv-programmer henter din computer, tv, mobil eller tablet data fra en udbyder som fx Netflix eller HBO Nordic eller en ekstern server. Det vil sige, at indholdet ikke ligger lokalt på din enhed og optager plads på harddisken. Du henter altså indholdet fra nettet samtidig med, at du ser det.

Det smarte ved at streame er, at film, serier og tv-programmer ligger digitalt på internettet - så har du ikke længere brug for dvd'er på reolen.

Når film, serier og tv-programmer ligger tilgængeligt på en streamingtjeneste kan du også se det lige præcis når du vil. Du behøver altså ikke sidde foran tv-skærmen, når udsendelsen bliver sendt i fjernsynet. Du kan ofte vente til senere med at se programmet.

Hvordan virker streaming tv med YouSee Bland Selv Tv?

Streaming tv fra YouSee virker på samme måde, som du kender fra streamingtjenester som bl.a. Netflix, HBO Nordic og ViaPlay. Du får adgang til YouSee Film & Tv app, hvor du har adgang til alt det indhold, du har valgt i din Bland Selv tv-pakke. På den måde kan du altså kombinere din tv-pakke med streaming, så du har alt samlet ét sted.

Når du klikker på et et tv-program, en film eller en serier, du gerne vil se, afspiller du via internettet, så intet af indholdet ligger lokalt på din harddisk. Det er kun, hvis du vælger at downloade en film eller en tv-serie, at du får den lokalt ned på din enhed.

I afsnittet "Hvordan ser man streaming tv hos YouSee?" kan du læse meget mere om YouSee Tv og Film appen.

Hvordan ser man streaming tv hos YouSee?

Du kan streame tv, film og serier med YouSee Bland Selv Tv på alle dine enheder - din tablet, din computer, dit tv, din tablet eller din YouSee Tv-boks. Du kan se tv via vores app YouSee Tv & Film. Og du kan hente appen både til Apple og Android tv - og til alle dine andre android eller iOS-enheder som smartphone, tablet og PC. På den måde har du alle dine tv-kanaler og streamingtjenester samlet ét sted.

Med YouSee Tv og Film appen kan du også pause, spole eller sætte programmer på pause. Og så kan du også se eller gense programmer, der allerede har været sendt i tv i det store Tv-arkiv. I appen kan du også optage programmer, du gerne vil se senere, leje film i 48 timer, favoritmarkere dine yndlingsprogrammer. Og så kan du få appen til at give dig en påmindelse om, hvornår dine favoritprogrammer ruller over skærmen. Du kan også downloade indhold i appen, så du har adgang til indholdet, når du er offline. I appen får du også en tv-guide, så du kan få et overblik over, hvad der ruller over skærmen.

Pris - hvad koster et tv- og streaming-abonnement hos YouSee?

Vi har forskellige Bland Selv-abonnementer til forskellige priser. Prisen på dit Bland Selv tv-abonnement afhænger af, hvor mange point du vil have at blande tv-kanaler og streamingtjenester for.

Det smarte ved Bland Selv Tv fra YouSee er, at du får alle dine tv-kanaler og streamingtjenester samlet ét sted. Så skal du ikke ud og købe adgang til alle mulige streamingtjenester ved siden af din tv-pakke.

Længere oppe på siden her kan du se, hvilke forskellige Bland Selv-pakker du kan få.