Nogle ting er bare bedre sammen

Nogle ting er bare bedre sammen

Popcorn og film. Fodbold og venner. Og det samme gælder tv og internet fra YouSee. Og når du samler begge dele hos os, kan du være sikker på, at du får den bedste oplevelse og den højeste kvalitet. Vores tv og internet er nemlig testet og optimeret til hinanden, så vi ved, at de passer perfekt sammen.

Derfor skal du samle dit tv og internet

 

Vi specialudvikler vores udstyr


Vi specialudvikler vores udstyr
Vi er med til at udvikle en stor del af softwaren i vores tv-bokse og routere, så de lever op til vores høje krav om en stabil forbindelse og fantastisk brugeroplevelse.

Vi tester og kvalitetssikrer


Vi tester og kvalitetssikrer
Ved at teste vores tv og internet fra A-Z, er vi sikker på, at alting fungerer præcis som det skal – og ikke mindst at begge dele altid spiller perfekt sammen.

Vi optimerer løbende


Vi optimerer løbende
Vi har løbende fokus på at forbedre og optimere dit tv og internet. Derfor opdaterer vi vores software flere gange om året – helt uden du bemærker noget.

Kom i gang med både tv og internet for 0 kr.

Kom i gang med både tv og internet for 0 kr.

60 % af danskerne synes, det er vigtigt at samle tv og internet hos samme udbyder*. Det kan du hos os – og lige nu kan du ovenikøbet komme i gang og få både oprettelse og første måneds abonnement for kun 0 kr. Lad os ringe dig op – så fortæller vi mere om fordelene ved at samle tv og internet hos YouSee.

Alt samlet ét sted

Alt samlet ét sted

Når du samler dit tv og internet hos os, er det os, der har ansvaret for din samlede løsning. Og det er der flere fordele ved. Har du fx spørgsmål eller udfordringer med teknikken, er der kun ét sted, du skal henvende dig. Og du får det hele på én regning, hvilket gør overblikket over abonnementer, priser osv. meget mere overskueligt.

Tre ekstra samlefordele

 

Bland din egen fleksible tv-pakke


Bland din egen fleksible tv-pakke
Med Bland Selv kan du vælge mellem mere end 50 tv-kanaler og over 10 streamingtjenester. Så kan du selv sammensætte den perfekte pakke.

Tag din underholdning med overalt


Tag din underholdning med overalt
Med tv fra YouSee kan du tage din underholdning med overalt og se dine tv-kanaler og streamingtjenester på både tv, mobil, tablet og pc.

Få én af markedets bedste routere


Få en af markedets bedste routere
Du får altid vores nyeste wi-fi-router med i prisen, og med den kan du være koblet op alle dine mobiler, tablets, computere osv. samtidigt.

Tv og internet i høj kvalitet

Tv og internet i høj kvalitet

Når du både har tv og internet fra YouSee, får du den bedst mulige oplevelse på din YouSee Tv-boks. Vores routere sørger nemlig for, at forbindelsen til tv-boksen altid bliver prioriteret højere end alt andet. Du kan altså ikke opnå den samme høje kvalitet, hvis du fx ser serier på din mobil. Med andre ord – er dit tv tændt, kan du være sikker på en stabil forbindelse og tv-oplevelse i særklasse.

Saml dit tv og internet – kom i gang for 0 kr.

Vi vil gerne hjælpe dig i gang så nemt og hurtigt som muligt – så lad os ringe dig op, så vi kan få en snak om de muligheder, du har på din adresse. Det er vores erfaring, at personlig rådgivning giver større tryghed og en god opstart.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få GigaSpeed, når jeg samler mit tv og internet hos jer?

Med op til 2.500 Mbit er GigaSpeed den hurtigste og mest stabile hastighed, du kan få. Her har hele familien mulighed for at game, streame og surfe på nettet uden det hakker. Det afhænger af, hvor du bor, hvor høj en hastighed, du kan få, men har du mulighed for at vælge GigaSpeed, har du altid en hurtig og stabil forbindelse, uanset hvordan du bruger internettet. Spørg derfor indtil dine muligheder, når du bestiller tv og internet. Med vores tjek din adresse har du også selv mulighed for at finde ud af, hvilken type internet og hastighed vi kan tilbyde på din adresse.

Kan jeg både samle internet, tv og streaming?

Ja, du kan samle det hele hos os. Og med Bland Selv kan du frit vælge det antal kanaler og streamingtjenester, som du ønsker. Du kan vælge mellem masser af tv-kanaler for hele familien og over 10 forskellige populære streamingtjenester. Det er supernemt og enkelt, og det hele er samlet på én regning.

Så snart din pakke er aktiveret, kan du gå i gang med at blande ved hjælp af point. En tv-kanal har en værdi af 1 point, og pointene for de forskellige streamingtjenester varierer. Du kan nemt udskifte dine tv-kanaler og streamingtjenester, hvis du ville prøve noget nyt. De nye tjenester og kanaler vil være låst i 30 dage, hvorefter du har muligheden for at skifte dem ud igen. Lige meget hvor tit du skifter, vil det ikke koste ekstra.

Hvordan får jeg den bedste forbindelse mellem router og tv-boks?

Vi sørger for, at du altid har den mest stabile forbindelse mellem din internetrouter og tv-boks. Tv-boksen har brug for internet for at fungere og for have adgang til vores store tv-arkiv. Derfor er vores routere også konstrueret med en lynhurtig 5 GHz frekvens.

Når vi udvikler vores routere og tv-bokse, så er det bl.a. med henblik på, at de kan “snakke sammen” helt uden kabler. Du får dog den bedste forbindelse, hvis du sætter et kabel fra din tv-boks til din router, men hvis du gerne vil undgå flere ledninger derhjemme, er vores trådløse løsning mellem tv-boksen og routeren en rigtig god måde at undgå det på.

Kan jeg tage min underholdning med overalt både i Danmark og Europa?

Når du har Bland Selv, kan du se dine tv-kanaler og streamingtjenester, lige hvor du ønsker det. Uanset om det er på farten i Danmark, i toget, på en rejse i Europa eller i sommerhuset. Din underholdning vil altid være sikret, hvor end du er. Så slipper du også for at skulle købe en ekstra tv-pakke til sommerhuset eller kolonihavehuset, da du hurtigt og nemt kan streame film, serier og tv-programmer via Chromecast, Apple TV og YouSee Tv & Film-appen.

Kan jeg se tv og film, når det passer mig?

Ja, med vores YouSee Tv-boks kan du optage, pause live-tv, spole i diverse programmer og starte dem forfra. Derudover får du også adgang til et vores store tv-arkiv og adgang til mange gode film og serier. Og det er uanset, om du er hjemme eller på farten. Tv-boksen sørger for, at dine optagelser bliver gemt i det, man kalder for skyen – altså at de er tilgængelige online – via forbindelsen til vores bredbånds router og netværk. Det er altså et andet sted, hvor tv-boksen og routeren taler sammen. Du kan altså sætte din tv-boks til at optage dine yndlingsprogrammer, når du ikke er hjemme eller optage en god film, du gerne vil se igen og igen. Når du er på farten, har du adgang til dine tv-kanaler og vores store tv-arkiv via din tablet og smartphone.

Kan I hurtigt teste min forbindelse?

Vi tester hele tiden vores udstyr for at tjekke, at dit internet og tv fungerer, præcis som det skal. Men oplever du fx fejl på din tv-boks, kan vi hurtigt teste, om det skyldes din internetforbindelse eller undersøge, om du kan få et bedre signal ved for eksempel at flytte din router eller anvende en Wifi-booster.

Hvilken tv-pakke skal jeg vælge?

Hos YouSee kan du sammensætte din tv-pakke, så den passer bedst til dig og din familie. I vores Bland Selv-univers kan du sammensætte din tv-pakke af både traditionelle tv-kanaler og streamingtjenester som fx HBO Max, Netflix, Viaplay og TV 2 Play. Du kan udskifte dine tv-kanaler og streamingtjenester hver måned.