Sådan markerer du et tv-program som din favorit

Humax YS4000 fjernbetjening - Gammel - Favoritmarkér tv-programmerSkift valg

Dine favoritmarkerede tv-programmer forsvinder fra Min Side, når rettighederne til programmerne udløber. Hvis du vil være sikker på, at programmerne ikke forsvinder, kan du optage dem.

1. For at favoritmarkere et tv-program, skal du trykke på den grønne knap på fjernbetjeningen.

1 Favoritknap1
  1. Tryk på Tv guide på fjernbetjeningen.

2. Find det program, som du vil markere som favorit.

3. Tryk på den grønne knap på fjernbetjeningen.
    Når der er et grønt hjerte på programmet, er det markeret som favorit.

3 Hjerteikon paatv guiden
  1. Tryk på knappen Min Side på din fjernbetjening. Her finder du alle dine favoritter.

5_Favoritter_02