Hjælp til pause, start-forfra og spol på Humax tv-boksen

Når du er i gang med at se en film eller en udsendelse, kan du sætte den på pause, hvis du bliver afbrudt. Du kan også starte de fleste programmer forfra, hvis du gik glip af starten, og spole frem og tilbage i tv-programmer, der ligger i tv-arkivet.

Funktioner på din fjernbetjening

1. Afspil/Pause

2. Start forfra

3. Spole frem og tilbage

Pause

Du kan altid sætte en udsendelse på pause, hvis du har behov for det. Du trykker på samme knap igen for at forsætte udsendelsen.

Start forfra

De fleste tv-programmer kan du starte forfra. Så nåede du ikke at se starten af et program, trykker du bare på Start forfra. Så får du det hele med.

Spole frem og tilbage

Du kan altid spole frem og tilbage, hvis der er et klip, du vil se eller gense.

Du kan ikke spole frem i tv-programmer, der bliver sendt på tv lige nu.

Har du problemer med at spole på YS-4000 tv-boksen?

Har du denne tv-boks, og oplever du problemer med at spolefunktionen?

Bruger du den almindelige spolefunktion, spoles programmet i små ryk, og kan virke til at billedet fryser.

Vi har en anden løsning, når du skal spole.

Brug Skip

Bruger du Skip-knappen i stedet for, spoler du hurtigt 30 sekunder frem eller 10 sekunder tilbage.

Brug appen

Du kan også bruge YouSee Tv & Film appen.

Her kan du bruge både Skip-funktionen og spole-barren nedenunder.

Læs mere om appen her