YouSee hjælp

Hjælp til HBO Max

Her kan du se, hvordan du kommer i gang med HBO Max, hvis du vælger HBO Max i din tv-pakke.Kom i gang med HBO Max

  1. Åbn Tilføj kanaler & streamingtjenester under Indstillinger på tv-boksen, appen eller pc.

  2. Vælg så HBO Max.

komigang_hbomax_02


Oprettelse og aktivering af HBO Max-konto via mail fra YouSee

YouSee sender dig en mail til den mailadresse, som du har registreret hos YouSee. I aktiveringsmailen finder du en knap, som sender dig direkte til HBO Max, hvor du blot skal oprette et nyt login.

Følg vejledningen på skærmen, så er du hurtig i gang.Ikke modtaget en mail fra YouSee?

Du skal huske at tjekke den mailadresse, som du er registreret med hos YouSee. Det er den mailadresse, som vi sender mailen med link til aktivering til.

Husk at tjekke din mappe med spam / junk. Det kan være at mailen er havnet der. Kan du heller ikke finde mailen der, så kan det være nødvendigt at kontakte YouSee og få kontrolleret at vi benytter den korrekte mailadresse.

I Mit YouSee kan du også finde dine aktiveringsmails. De ligger under sektionen Tv og derefter Kom godt i gang.Spørgsmål og svar

Med Bland Selv eller et YouSee Play-abonnement kan du vælge HBO Max som en del af din tv-pakke.

HBO Max giver dig den bedste underholdning for hele familien. Oplev ikonisk underholdning med Warner Bros., HBO, Max Originals, DC, Cartoon Network og meget mere.
 
Sådan ser du: Du kan se alt indhold via HBO Max-appen og hbomax.com.
 
Det skal du være opmærksom på
Når du vælger HBO Max, får du adgang til alt indhold via HBO Max-appen – og så kan du streame løs via Smart TV, Apple TV, Android TV, Chromecast, tablet, mobil og pc. Du kan nemlig streame samtidig på op til tre enheder og tilføje op til fem personlige profiler til både voksne og børn.

Du kan ikke se indholdet via tv-boksen, YouSee play-appen eller play.yousee.dk. Og du har desværre heller ikke mulighed for at se HBO Max direkte via din YouSee Tv-boks endnu.

Du kan læse mere om HBO Max her.

Når du aktiveret dit abonnement til HBO Max, så har du adgang til HBO Max på alle de platforme og enheder som de understøtter.

Du kan kun se indhold fra HBO Max, hos HBO Max. Opretter du et abonnement gennem YouSee, så får du et separat login til HBO Max. Du får blandt andet adgang til HBO Max’s app til iOS og Android, websitet https://hbomax.com, apps til Samsung og LG Smart TV, Android TV og Apple TV. Det er muligt at se 3 forskellige programmer på samme tid, og du kan oprette op til 5 profiler hos HBO Max.

Du kan også se HBO Max's indhold direkte i YouSee Play-appen på mobil og tablet, på PC og på YouSee Tv-boksen. Du finder indholdet under HBO Max under Kanaler. Her er film og serier markeret med HBO Nordic-logoer.

Hvis du allerede har en konto hos HBO Max og ønsker du at fortsætte med at bruge den igennem Bland Selv eller dit YouSee Play-abonnement, så kan det sagtens lade sig gøre.

Du skal blot gøre følgende. Når du har valgt HBO Max, så modtager du en mail fra HBO Max med information til at aktivere en HBO Max-konto. Her indtaster du blot dine allerede eksisterende kontooplysninger. Så fortsætter din HBO Max-konto hos YouSee.

Har du problemer med undertekster på HBO Max? Så kan du finde hjælp til, hvordan du indstiller undertekster på HBO Max's hjemmeside.

På HBO Max kan du selv indstille undertekster på film og serier. Måden du indstiller undertekser på, er meget forskellige alt efter om du bruger mobil, pc eller Smart TV.

Du kan finde hjælpen her.

HBOMax_Subs

Hvis du ikke længere er interesseret i at have HBO Max som en af dine streamingtjenester i din tv-pakke, så skal du blot fravælge HBO Max igen.

opsig_hbomax_01

Hjalp denne side dig?

Har du brug for yderligere hjælp?