Indstillinger på YouSee Audio

Indstillinger på YouSee AudioSkift valg

YouSee Audio har et hav af indstillinger, der kan hjælpe dig til den bedste lyd på dit tv.

Yousee-audio-indstillinger-01

Wifi og trådløst netværk

Under Indstillinger - Netværk og internet, kan du nemt vælge og skifte netværk. Vælg det wifi, du gerne vil forbinde til. Og indtast koden til wifi’et for at oprette forbindelse.

Yousee-audio-indstillinger-02

Hakker film og serier?

YouSee Audio matcher automatisk lyden til de apps, du bruger til at se tv, film og serier. Oplever du, at billedet hakker, kan det skyldes at YouSee Audio ikke har matchet lyden til den korrekte billedfrekvens. Du kan manuelt matche lyden til visningstilstanden under Skærm og lyd – Skærm - Match indholdets billedfrekvens.

Yousee-audio-indstillinger-03

Dolby Vision, HDR10 eller SDR?

Er farverne på din film eller serie mærkelige, kan det skyldes HDR (High Dynamic Range) formatet. Under IndstillingerEnhedspræferencerSkærm og lydAvancerede skærmindstillinger - HDR-håndtering kan du tilpasse opsætningen til dit tv.

Yousee-audio-indstillinger-04

Tænd dit tv sammen med din YouSee Audio

Din YouSee Audio er indstillet sådan, at dit tv også tænder, når du tænder din Audio (HDMI CEC). Så har du kun brug for én fjernbetjening. Hvis det ikke virker, kan det være fordi HDMI-CEC er slået til på både dit tv og din YouSee Audio.

Genstart YouSee Audio

Er din YouSee Audio ustabil eller langsom, kan du genstarte den under IndstillingerEnhedspræferencer.

Yousee-audio-indstillinger-05