Hvad gør jeg, hvis jeg får beskeden cannot_tune?

Hvis du får fejlbeskeden cannot_tune, når du bruger din tv-boks, så er der et problem med dit antennesignal.

Her er nogle ting, du selv kan tjekke.

1. Kontrollér om dit antennekabel er af høj nok kvalitet

Det er vigtigt, at alle dine kabler er af høj kvalitet. Det betyder, at de er ordentligt afskærmede og holder forstyrrende stråling ude. Hvis kablerne er over to år gamle eller er blevet beskadiget, så yder de ikke nok beskyttelse mod stråling, og vi anbefaler derfor, at de bliver udskiftet.

Du bør spørge en fagmand i din lokale elektronikbutik til råds om at finde de bedst mulige kabler.
    Læs mere om godkendte kabler til YouSee Tv.

1. Sørg for, at kablet ikke er for langt

Dit tv-kabel skal helst være under 10 meter langt.

1. Prøv uden fordeler eller antenneforstærker

Hvis du bruger en fordeler eller antenneforstærker, så prøv uden, ved at sætte kablet direkte i din Humax tv-boks.

1. Hvordan er styrken på dit antennesignal?

Du kan tjekke dit antennesignal via tv-boksens menu:

• Vælg Menu

• Vælg Indstillinger

• Vælg Systeminfo under Tuner

Resultatet skal helst være så tæt på 100% som muligt.

1. Bruger du det primære antennestik?

Tjek om du bruger det primære antennestik i din bolig. Det stærkest antennesignal kommer via hovedantennestikket.

Du kan godt have flere antennestik, så hvis du ikke på forhånd ved, hvilket stik der er det primære stik, er du desværre nødt til at prøve dig frem.

1. Oplever du stadig problemet?

Hvis du stadig får fejlen cannot_tune på dit Humax tv-boks, efter at have gennemgået ovenstående punkter, er det nødvendigt at kontakte YouSee.