Sådan gør du, hvis din Humax tv-boks har mistet internetforbindelsen

Vi anbefaler, at din router er anbragt så frit og så højt som muligt – og gerne tæt på tv-boksen.
Hverken tv-boks eller router bør stå ovenpå andet elektronisk udstyr, fordi det kan forstyrre signalet.

Genstart dit udstyr

1. Genstart din router og vent på, at den er online igen.

2. Sluk din tv-boks på Tænd/sluk-knappen bag på boksen. Vent 10 sekunder og tænd den igen.

Fejlbeskeder

Hvis du får en fejlbesked i menuen, hvor der er en sky med en streg over, betyder det, at der ikke er forbindelse til YouSee. Og du kan kun se live tv.

Internet Afbrudt
  1. Tjek, at din internetforbindelse virker. Fx med en computer eller din mobil.

2. Når tv-boksen har forbindelse igen, får du besked på skærmen.

3. Tryk OK på din fjernbetjening.

YouSee Fejl

Fejlen er hos os. Og vi arbejder på at løse det.

1. Genstart din tv-boks, når fejlbeskeden er væk igen.

2. Når tv-boksen har forbindelse igen, får du besked på skærmen.

3. Tryk OK på din fjernbetjening.

Billede 3
  1. Genstart din internetforbindelse. Hvis ikke det virker, skal du nulstille din router.

2. Sluk din tv-boks og nulstil din router.

3. Tænd din tv-boks, når du har forbindelse til internettet igen.

Virker det stadig ikke?

Ring endelig til os - så kigger vi på det