Hvor finder jeg indhold til børn på min tv-boks?

Under Børn, finder du alle de børnefilm og serier som du frit kan se.

Er der en serie eller film du ikke kan finde på siden, så kan du prøve at søge efter den. Ser her, hvordan du søger på tv-boksen.

1. Først åbner du menuen på tv-boksen med din fjernbetjening.

2. Herefter vælger du menupunktet Børn.

Billede 1
  1. På siden finder du forskellige slynger med forskelligt indhold.

Sidst sete – det er de børneudsendelser, I sidst har set. Nåede børnene ikke at blive færdige med at se en udsendelse, så kan de starte den forfra herinde.

Nederst på siden finder du en slynge Live tv for børn – her har vi samlet alt det børne-tv, der bliver vist lige nu.

Billede 2
  1. Tryk på Afspil-knappen for at starte udsendelsen.

2. Trykker du Favorit-knappen, så er udsendelsen markeret som favorit, og kan nemt findes frem igen på Min side.

Billede 3
  1. Er der flere afsnit i samme serie tilgængelig, så ligger de længere nede på siden.

Så når det ene afsnit er færdigt, skal du bare klikke på det næste afsnit for at se videre.

Humax_YS5000_børn_04