Hvor henter jeg 'Mit Internet' appen?

Bemærk, 'Mit internet' appen er kun tilgængelig, hvis du har en COAX-forbindelse, og et Sagemcom F@st3890v2 -eller Fast3890v3 router.

Du kan bruge ‘Mit Internet’ appen til både iOS og Android enheder. For at komme i gang med Mit Internet, skal du først hente appen til din smartphone.
Find ‘Mit Internet’ appen her.

Hent Mit Internet appen til iPhone

For at kunne benytte Mit Internet appen, så du skal have en iPhone 5S eller nyere, og samtidig have iOS 11 eller nyere.

Appen understøtter ikke tablet, som f.eks. iPads 12.9” display - hverken 2. gen eller 3. gen. Det er muligt at downloade appen på disse typer enheder, med det forbehold at appens indhold vil blive fremvist med 5.5” eller 6.5” iPhone display.

Download til iOS

Hent Mit Internet appen til Android

Vær opmærksom på, at din Android-enhed skal have installeret Android 5 eller nyere, for at kunne køre ‘Mit Internet’ appen.